Bloggintresserade

tisdag 27 juli 2010

Prima Lo.. "Sleepyhead"

Dessa underbara färgglada papper från Prima har jag haft ett tag och förrgår tog jag med dom på pyssel hos Petraso men...Lo blev bara lite lätt påbörjad där för att vi pratade hela tiden och hade trevligt och det blev inte så jätte mycket färdigt...men i alla fall så hade jag med mig två bilder som skulle sitta på denna Lo och dom var på John och Isac, som ni ser blev det en bild på lille Jacob som klistrades här istället när han sover sött!!! Ibland är det så att jag först sett hur Lo ska se ut i huvudet men sen av olika skäl ändrat mig...men vad som händer är nästintill alltid är att jag går till baka till orginal idén...ni ska snart få se de två bilderna jag menade på Isac och John som hamnade på den Lo det var tänkt från början!!!
Kompisarna sa jämt att dom aldrig fick se ögona på honom för att han jämt sov när vi träffades!!
Har använt mycket spets och halvpärlor och Prima blommor som jag bara älskar!!! Dom är sagolika och jag skulle kunna ha ett helt rum med bara sånna!!! Använde Rusty Hinge refill tillsammans med Pearlmaker "Perfect Gold" i mistflaska att göra bakgrunden med på min vita Cardstock. Metall bokstäverna från makingmemories har jag trätt på sidenband! Här skulle denna kunna passa in!
Materiallista
 • Prima papper Tropical Lagoon #841287 och Precious Morning # 841331 (vackra på både fram och baksida!)
 • Prima blad #530273
 • Blommor # 539313 och babyblue Hydrangeas
 • Fjäril från pappret #841478
 • Perfect Pearl gold

Må så gott

Kramar Lina

5 kommentarer:

 1. Åh vad fint med spets lager på lager. Det måste jag verkligen prova nån gång.
  tack för ditt inlägg, jag får väl samla mina spillbitar i"container" jag med. Jag har gjort lite tags, vimplar, bakgrunder...men detblir väl soporna till slut.
  Snart ska jag ha min första bloggcandy för 1000 besök. sitter och tänker på va det kan bli. Ska bli kul.

  SvaraRadera
 2. Åååååh, sååå härlig!!!! Helt underbar, vännen!!! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag blev lite fundersam när jag såg Lo för hela kvällen hos mig så låg ju det andra bilder på den!!!Den blev ursnygg!!
  gillar massor!!!
  Tusen tack för den fina present! heee Älghornen kommer bra till pass! va fan nu undrar du men ängla vingarmenar jag...äsch du får se snart!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt vacker layout Lina! Du blir bara bättre och bättre! Älskar hur detaljrik och "fyllig" den är (saknar ord så det blir så här :D).

  Ha en fantastisk dag vännen!

  SvaraRadera
 5. OH MY WORD is this AMAZING Lina! What a FABULOUS layout! I love every touch that you have added, I can definitely see all the love you put into this layout! STUNNING work hun! Thanks for joining us at WOC!
  Hugs~ Kim

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina