Bloggintresserade

fredag 20 november 2009

Häng me på en PIF!!!

Hittade denna PIF hos duktiga ScrapLinda och ville genast hänga med! E du sugen så är reglerna som följer De första tre som lägger en kommenter här och skriver Ja,tack till en PIF, kommer i sin brevlåda få en handgjord grej av mig av något slag.Jag har ett helt år på mig att skicka min omsorgsfullt uttänkta hangjorda sak till dig.Sen ska du i din tur lägga en PIF på din blog! Det var det hela, skynda dig att lämna ditt spår här och få något fint! Till alla mina andra kära blogg besökare som inte har någon egen blogg....så misströsta inte, efter jul kommer jag ordna en PIF för er så klart! Håll ögona öppna och va på hugget....det kommer till er oxå!

3 kommentarer:

 1. Ska bli roligt att få skicka något till dig!

  Såååå fin din blogg blev ju! Kul att du fick till det, kan vara svårt att skriva ner en beskrivning om hur man gör, när jag använder mac, och nästan alla andra pc.... men denna gången gick det ju super!!

  Nu finns den söta väskmallen för nedladdning i min blogg!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart att jag ska vara med på din PIF hur kunde jag missa det?? Och ja jag vill hemskt gärna lära mig att göra min blogg fin. Vad snäll du är!! Ha en bra dag kram Mia

  SvaraRadera
 3. Ja tack, jag vill gärna vara med på din PIF, skulle man visst skriva med. haha

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina