Bloggintresserade

lördag 4 augusti 2012

Magnolia Tilda...... Monokromatiskt i vintagestil




Hej på er!!
Idag blir det ett litet Magnoliakort från mig i bruna vintagetoner. Det är länge sedan jag gjorde ett Magnoliakort ochnu hittade jag en bra utmaning så då körde jag!!
Som vanligt är det mina distresser jag färglagt med men vet att det snart kommer dyka upp distressmarkers...pennor som jag lätt kan ha med mig så jag pysslar på annat ställe än hemma:))




Min fina fina QC-fjäril som jag nästan inte kan leva utan! Jag skulle kunna köpa hur mycket fjärilar i alla former om jag inte hejdade mig:) Jag har dekorerat med lite olika blommor från You Do och Kort og Godt och el liten Graphiq 45 brad som igentligen kommer från ett Haloweenset! Ett par söta tårtservetter har jag stopat in bakom och så sytt på symaskinen med raksöm.



Söta lilla Tilda...som jag inte riktigt vet vad hon heter eller vilken collektion hon kommer i från men kanske Tilda on a bicykle with lolly...hihihi kan det vara så?!



En riktigt stor brun rosett och halvpärlor, en utstansad Magnoliablomma med en annan på toppen pryder vänstra hörnet av kortet. Jag har distressat bakgrunden till Tilda och stämplat med fin Inkido-text!!
Hoppas nu att ni har en toppen dag och tack för att du kikade in till mig!!
Massa kramar Lina


Challenge Tildas Town

fredag 3 augusti 2012

Minialbum Dylusions och Reprint





Det var längesedan jag gjorde något album men det är ju så roligt:))). Detta är inte stort men lite bilder och text ska det få plats är det tänkt.




Det är lösa tags som man kan skriva på, pappren jag använt kommer från Reprint och stämplarna från Dylusions och Reprint. Allt hittar du såklart hos Scrap&Hobby!!




Abumet är ju bara i startfasen, bilder, text och mer dekorationer ska in! Jag väntar med spänning för på Söndag kommer min pysselkompis Tessan hit och då kanske något av mina mini album blir färdiga!!!
Har ju en tripp till Kolmården att scrappa om!!
Det lär bli pyssel så vi storknar!!!




Sista uppslaget med den fina personliga stämpeln jag fick av Petraso:))) är så glad för den.
Jag har distressat alla kanterna med Dark Bark, och använt några Martha Stewart-stansar.




Här är de lösa små tagsen.... lite rosa måste vara med:)))



Så till sista sidan, körde lite på stjärntemat då det redan fanns i dessa fina papper. Så nu återstår det bara att sätta in bilder och bli klar.
Kramar till er alla
Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 29 juli 2012

Prima BAP july.............


 Hej på er!!
Jag glömmer tid och rum nu när det är semester....dagarna bara swishar förbi och massa kul händer undertiden. Det bli fina minnen att scrappa tänker jag då i min skaparsjäl!!
Här har jag skapat efter fina skissen hos Prima. Prima BAP och det blev en sida i min ARTjournal som nyligen köptes in.




Hello Guys!!
Summer is here and I´m on leave from work spending loads af quality time with my family:)) I just enjoy it so much that I loose space and time...I just realized it is end of july!!!! Wooops.... best send my page of... this is my take on Prima BAP July. I had so much fun with this sketch allthougn´h the ppictures of Isac is a few years old...I´m never going to be able to scrap them all......:))



Det är lite olika material på min sida....mist, gesso, structure paste, acrylfärg, gasbinda, stämplar och lite doodling och fussycutting!! Isac spenderar en dag bland djuren och sitter på dessa bilder inne i ett gethägn fullt med små busiga getter som hoppade hej villt!!




I used som different kinds of materials and teqnicues on my page, doodling, fussycutting, stamping, gesso, structurepaste, stickers and runny acrylicpaint and ink.......loads of fun and a destroyed t-shirt, that is what happened during the process:))
The page is about Isac our boy sorrounded by goats jumpingabout, him beeing a bitt apprehensive at first but getting into the groove:))




Jag fick aldrig fångat det roligast ögonblicket under denna dag tyvärr. Det var en liten get som hoppade upp på ryggen på Isac med det är något vi aldrig glömmer och hur vi skrattade!! Det kommer stå i min journaling på andra sidan så att han kan läsa det när han blir större:))




Sad to say I wasn´t able to capture the most fun happening during the day whan a little baby goat jumped up on Isacs back and looked perfectly content with her accomplicement:)) Isac on the other hand had a different oppinion:))


Hoppas ni har det bra där ute allihop och njuter av sommaren!!
Kramar från mig
Lina




Thank you for stoping by today guys:))
Happy crafting to all of you
Hugs Lina


Paper
# 843229 Pixie Glen
# 843526 Printery Collection
Stamps
Cling mount #551063
Flowers
#555474
#526504
Alphabet stickers
# 554323