Bloggintresserade

lördag 8 maj 2010

En Lo utan foto........

Brukar ju skriva att jag är glad i mina vänner och det är många som ligger mig varmt om hjärtat...känn er träffade!!!
Vet att det är många med mig som uppskattar alla godingar i bloggvärden och här på denna Lo är det Reija som uppskattas! Och varför inte slå två flugor i en smäll...duktiga Tessan har gjort skissen som jag utgått ifrån och den ligger som fredagsskiss hos Landstoken!!! Jag har tänkt att skicka den till Sir Stampalot´s utmaning denna månaden så det blir nog till att göra ett litet kort med samma skiss till fredagsskissen.
Reija har jag lärt känna när jag svarade på en väldigt gullig kommentar hon skrivit om en Lo jag gjort och sedan hoppade jag på ett candy hos henne och hade turen att vinna detta. När sedan paketet kom så fanns denna lapp i . Ville göra en Lo så att jag aldrig glömmer hur jag lärde känna Reija och hur glad jag är för det...det är som att ödet för vissa människor samman, har många exempel på detta...Som när vi träffade våra kära vänner Kellie och Stew (Australien) i Thailand första gången vi var där. Vi var inne hos en skräddare samtidigt på Koh Samui och det slutade med att vi åt kvällsmat i hop och sedan dess är vi bästa vänner som bor på varsin sida jordklotet men lever otroligt lika liv..har fått våra tre barn vars nästan samtidigt (utan att plannera det!!!), det är bara en av sakerna!! Tror att det är bestämt att man ska möta vissa människor och jag är tacksam för vad ödet gett mig i vän väg!!!
Kram på er alla!
Lina

fredag 7 maj 2010

Med massa text och spex......

Så var det fredag igen.....tycker att det ständigt at måndag och fredag , jul och midsommar. Tiden är upp speedad på något sätt, någon som håller med??
Det är roligt och glädjande att det trillar in anmälningar till träffen i September och fram tills dess kommer det adderas saker och händelser i "Träff posten". Jag ser frammemot att öppna dörranrna och släppa in alla pysselsugna till en helg full packad med roliga utmaningar, lottningar och andra överraskningar och eftersom tiden bestämt sig för att vara speedad så gäller det för mig att färdigställa mycket redan nu.....full fart i pysselverksamheten alltså och massa ideer på roliga händelser inför träff helgen!
Nu till kortet som jag tänkt blogga i går men då ville inte datorn...eller rättar överföringen mellan cameran och datorn fungera??! Men nu är det som vanligt igen och jag tackar för det!!!
Greetingfarms sötnos fick vara med färglagd i glada starka färger , rosa garn håller fast Grattis stämpeln med öljetten och en stor blomma jag fyndat på scrap loppis!
Ha en härlig fredag!!!
Kram Lina

onsdag 5 maj 2010

Det är medicin......

Hej alla rara vänner!! Jag vill börja med att säga att jag är tacksam att jag har mitt pyssel när livet i övrigt består i många svåra beslut , oros moment och annat som man inte "beställt" så detta Vintage kort är till alla er KÄRA blogg besökare och vänner, vet att jag skrivit det innan men gör det igen...Tack för ni finns och hälsar på min blogg och tack för alla rara kommentarer!!
Kortet går i lila/rosaoch beige med olika mönsterpapper som jag rivit för att få den där riktiga vintage känslan Inkidos fina Kram stämpel embossad i Adirondack " Wild Plum", utklipta dekorationer , blommor och pärlor på guld färgad ståltråd som jag vann hos snällaste Reija och så änglar förståss!!
Kram på er och ha en härlig dag!!
Lina

tisdag 4 maj 2010

Stilrent med Inkido.........

Igår blev det inget pysslande på dagen för det var John dagen och då tog vi oss en cyckel tur till torget och fikade med våra bästisar och firade att John hade namsdag!! Isac cyklade helt själv hela vägen , han har precis fyllt tre år och började cyckla utan stödhjul redan i slutet av förra sommaren men nu behärskar han det verkligen. Ska erkänna att han förvånar en många gånger med allt han kan fast han inte är så gamal. Mamman är stolt som en pinne och sonen strålar av lycka när han i morses bestämde sig för att han bara skulle cyckla hela vägen till dagis på sin...inte åka med min !!!
Camilla P kom över igår kväll och pysslade...väldigt produktivt!! Började med detta kortet då men med många projekt på gång så hoppade jag lite i mellan och blev inte färdig förrän idag. Har använt INKIDO stämplar och papper, band, blommor , spets och små ringar som sig bör till ett bröllop. Brudparets initialer är cracklade och glossade. Färgerna jag fick använda var just beige/grönt och vitt och sen blev det som av en händelse pytte lite rosa för det fanns rosa ränder i mönster pappret Ena hörnet på Härlig är jorden stämpeln snurrade jag runt ett trä grillspett. Kanterna är chalkade med Versa Magic "Malted Mauve", Versa Color " Umber" och Encore Ultimate Metallic "Honeydew"... Brr, vad det är läskigt att dricka kaffe utan mjölk när man är van med det!! Dax att handla!!
Spännet hittade jag på golvet för några dagar sedan och har ingen aning om vart det hör till men jag bröllops pimpade det med guld glitterstick och så fick det sin plats på kortet istället för i papperskorgen!!
Stansade ut en bård men en Ms stans lite vacker spets och en Pin från Kungälvs mässan med lite extra på . Skissen jag gjorde kortet efter hittar du här!! Det är duktiga Tessan som gjort den!!
Blomman vid spetsen är i tyg och fastsydd!
Nu är det hög tid att trampa iväg i ösregnet och hämta hem resten av ligan!!!!!
Kramar på Er
Lina

söndag 2 maj 2010

Det kommer snart en dag....

Det har varit en härlig dag i pysslets tecken tillsammans med Camilla P (Aka Raket scrapparen!!!) Hihihi. Pappa A tog med sig alla barnen och for till Slottskogen och var borta hela dagen. IMPONERAD!!!! Camilla och jag vräkte ut oss över hela köket och pysslat blev det! Håller på med ett projekt som kommer ta lite tid, men så fort det är klart kommer jag visa det. Ett kort till Mamma med söta Greeting Farms stämpel blev det i alla fall. Flickan är färglagd med Distress dynor och enkelt med lite mönstrat papper , blommor och fjärilar! INKIDOS underbara mamma stämpel blev "pricken över iet " . Här passar detta in på beskrivningen
Var och hämtade ut mitt vinst paket från Handarbeta då jag vann med Muffinsen för länge sedan...Fina saker och det visar sig innom kort !!Hihiii. Tack Fia för snabb service och tipset om att vänta på nyheterna!!!
Kramar till er alla
Lina