Bloggintresserade

fredag 7 maj 2010

Med massa text och spex......

Så var det fredag igen.....tycker att det ständigt at måndag och fredag , jul och midsommar. Tiden är upp speedad på något sätt, någon som håller med??
Det är roligt och glädjande att det trillar in anmälningar till träffen i September och fram tills dess kommer det adderas saker och händelser i "Träff posten". Jag ser frammemot att öppna dörranrna och släppa in alla pysselsugna till en helg full packad med roliga utmaningar, lottningar och andra överraskningar och eftersom tiden bestämt sig för att vara speedad så gäller det för mig att färdigställa mycket redan nu.....full fart i pysselverksamheten alltså och massa ideer på roliga händelser inför träff helgen!
Nu till kortet som jag tänkt blogga i går men då ville inte datorn...eller rättar överföringen mellan cameran och datorn fungera??! Men nu är det som vanligt igen och jag tackar för det!!!
Greetingfarms sötnos fick vara med färglagd i glada starka färger , rosa garn håller fast Grattis stämpeln med öljetten och en stor blomma jag fyndat på scrap loppis!
Ha en härlig fredag!!!
Kram Lina

2 kommentarer:

  1. läste lite tokigt läste massa sex och spex.... asgarv! super fint!
    Ps Scraplagret ska det bara vara ett P i ;) hälsar dyslexiska vännen din

    SvaraRadera
  2. Hihihhi...jaa det där inlägget har snart tagit död på mig!!!! Hihihii det bara drar ut sig och blir hur konstigt som helst....finns dolda kameran hos MR Bloger???? Börjar faktiskt tro det...tack för att du korrektur läser!!! Bugar och bockar!
    Kram Lina

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina