Bloggintresserade

tisdag 4 maj 2010

Stilrent med Inkido.........

Igår blev det inget pysslande på dagen för det var John dagen och då tog vi oss en cyckel tur till torget och fikade med våra bästisar och firade att John hade namsdag!! Isac cyklade helt själv hela vägen , han har precis fyllt tre år och började cyckla utan stödhjul redan i slutet av förra sommaren men nu behärskar han det verkligen. Ska erkänna att han förvånar en många gånger med allt han kan fast han inte är så gamal. Mamman är stolt som en pinne och sonen strålar av lycka när han i morses bestämde sig för att han bara skulle cyckla hela vägen till dagis på sin...inte åka med min !!!
Camilla P kom över igår kväll och pysslade...väldigt produktivt!! Började med detta kortet då men med många projekt på gång så hoppade jag lite i mellan och blev inte färdig förrän idag. Har använt INKIDO stämplar och papper, band, blommor , spets och små ringar som sig bör till ett bröllop. Brudparets initialer är cracklade och glossade. Färgerna jag fick använda var just beige/grönt och vitt och sen blev det som av en händelse pytte lite rosa för det fanns rosa ränder i mönster pappret Ena hörnet på Härlig är jorden stämpeln snurrade jag runt ett trä grillspett. Kanterna är chalkade med Versa Magic "Malted Mauve", Versa Color " Umber" och Encore Ultimate Metallic "Honeydew"... Brr, vad det är läskigt att dricka kaffe utan mjölk när man är van med det!! Dax att handla!!
Spännet hittade jag på golvet för några dagar sedan och har ingen aning om vart det hör till men jag bröllops pimpade det med guld glitterstick och så fick det sin plats på kortet istället för i papperskorgen!!
Stansade ut en bård men en Ms stans lite vacker spets och en Pin från Kungälvs mässan med lite extra på . Skissen jag gjorde kortet efter hittar du här!! Det är duktiga Tessan som gjort den!!
Blomman vid spetsen är i tyg och fastsydd!
Nu är det hög tid att trampa iväg i ösregnet och hämta hem resten av ligan!!!!!
Kramar på Er
Lina

2 kommentarer:

 1. Åh har du en MS-stans.....jag längtar tills jag har råd, just nu fattig , men det står på tur att köpa under "viktigt".
  Jättehärligt kort och jag ser hur glad du e i stafflikort. Härliga färger verkligen.

  Tack för alla goa kommentarer, det förgyller och puschar.

  Kramizar

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar tolkning av skissen!! Kul att du gillar våra fredagsskisser;)
  (Lånar bilden för att blogga i helgen om det är OK?)
  Kramiz Tessan

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina