Bloggintresserade

torsdag 28 januari 2010

Altrad majs!!

Det var roiligt och ganska snabbt att altra Green Gigant konservburkar, har sett andra som gjort Lina Kinell Har gjort en jätte fin och Frideborg har en "ritning" på hur man kan göra. Jag ville göra min första till en som fyller jämt och INTE vill bli gamal! Började med fin blå cs som är lite randig till strukturen, sen rev jag ut en bit mönstrat papper lika långt som själva burken ruggade kanter och änvände Indigoblå att chalka med. Ett svart/vitt rutigt band går helavägen runt och en rosett i blått organsaband pryder fronten tillsammans med lite blommor. Den söta spetsen som löper runt nederkanten är köpt på KNAPPKARLSSON i GBG en suverän affär med tonvis av knappar ,spets, lappar, band och mycket mer.Det är som att gå in i förr i tiden. Affären går helt i gamal stil, lådor i rader med glas fönster så att man kan se allt vackert som finns prydligt uppradat innuti!. Nu ska bara burken fyllas med rätt sorts karameller och förseglas!! Punchade ut en bård från en Ms stans (Martha Stewart) som jag chalkade med Indigo blå, etiketten distressade jag med faded Jeans och dodlade en ram med svart penna...snöret är en bit tandtråd. Locket är klätt med samma svart/grå mönster papper som sitter runt burken. Tänkte att denna burk ska bli present till en god vän som fyller ..... och vännen kan tänkas inte vilja bli gammal och då e de bara att ta lite krumelur medicin så håller man sig ung...det finns en liten "bipacksedel" att läsa noggrant innan användning!! Kram Lina

3 kommentarer:

 1. Gud va fint, du hann före mig...hihi...jag har helt enkelt inte hunnit prova göra en än. Men det är ju en superidé inför gå bort istället för en blomma.

  SvaraRadera
 2. Måste nog snart säga åt gubben att laga mat med nån sorts konserv i....... jag vill ju också testa!! Den är såååååå fin!! Älskar blått, även om jag sällan eller nästan aldrig egentligen scrappar i den färgen.

  SvaraRadera
 3. He he ...ska jag erkänna något????.... Jag tog en konserv med mango halvor och la dom i en tupperware burk...bara för att jag ville åt konserven....min man tycker nog att detta pyssel gått en smula överstyr!!! Vi åt mangon dagen efter till efterätt!
  Kram Min vän

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina