Bloggintresserade

torsdag 21 januari 2010

Prickigt och Randigt

Har verlkigen bara gjort kort och altrat(dekorerat/gjort om)på sistone....känns som om det är hög tid att göra en....eller flera Lo´s för att komma ikapp med alla album...kanska blir det dagens projekt om lille Jacob som redan fyllt ett år..... Tar sin vanliga långa tupplur på förmiddagen. Ooojjjj va tiden går fort! Det känns inte som det var så länge sedan vi fick hasta iväg till BB, eller , ja nästan i alla fall( räknas det om man inte hinner in genom dörren??) och ut kom en pigg liten kille på bara backen fångad av den uppmötande förlossnings personalen! Vilken resa!!! En häftig upplevelse där alla inblandade mådde förträffligt! Det är bra att stanna upp ibland och reflektera över händelser och inte bara galppera på i ekorrhjulet! Kortet jag gjort går i rosa/bruna toner med Inkidos randiga papper och Duddle buggs prickiga. Gjorde papprena precis lika stora och rev sedan ena kanten på det prickiga. Hjärtat virade jag ståltråd omkring och Doodlade (ritade) en ram runt! Bruna Reprint halvpärlor uppe i högra hörnet och punchinella stickerfram bakom hjärtat och en bit över kortet, bakom blomman sitter brunt finmaskigt nät( som är kvar sedan dopet) och längs kanterna av blomman finns rosa glitter stick. Tror att det var det hela...i alla fall i stora drag. Efter önskemåk från en gullig bloggbesökare kommer jag försöka att vara duktig på att förklara och beskriva hur och vad jag gör på mina pysselsaker! Tusen tack för alla härliga kommentarer, domm sporrar och sätter leenden på mina läppar! Detta kort ska få åka till Prickiform......är inne i ett väldigt tävlings stimm märker jag!! hihihi Kram på er alla Lina

18 kommentarer:

  1. Hej.
    Vilken trevlig blogg du har och myyyyyycke fint och titta på :) Har fått en idé här på din sida som jag ska spåna på. Jag återkommer....
    Ha en skön torsdag och helg.
    Kram, Britt-Inger.

    SvaraRadera
  2. Hej Britt-Inger!Va kul!!! Jag väntar med spänning!!! Det är väldigt roligt att kunna inspirera...lite av det varför jag började blogga och för att kunna "va me " i scrapvärlden.

    Må så gott

    SvaraRadera
  3. Superfint kort! Har tittat runt lite hos dig och har funnit massa inspiration, kommer verkligen tillbaks :)

    SvaraRadera
  4. Till Lisa!
    Hej och Välkommen!! Va snäll är, det är fantastiskt kul att göra nya pyssel bekantskaper! Välkommen igen!!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  5. This is Gorgeous!!...I love the papers, distressing and lovely heart!!...Your so right..kids grow way too fast..always nice to stop and reflect....Hugs, Ila

    SvaraRadera
  6. Hej! Tack för titten på min blogg och din fina kommentar, det värmde! :)
    Vet du, när jag distressar (har också dynor) så kör jag med vanliga makeupsvampar från H&M, Lindex osv! Så man behöver inte alls ha de där verktygen som finns! Sen är det mest en övningssak, innan man får in känslan. Det som är bra att tänka på, är att man liksom börjar utanför papperet och cirklar in på papperet med svampen, då slipper man de skarpa kanter som annars kan bli.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej! Tusen tack för dina ord. Den åttkantiga asken var inte lätt att göra och inte har jag någon bra beskrivning. Kommer inte att göra den igen kan jag iaf meddela ;) Tog alldeles för lång tid och var riktigt meckig. Kram Tesa

    SvaraRadera
  8. Hej igen! Kan tipsa dig om denna ask istället, mycket enkel att göra.
    http://tesaprickiformar.blogspot.com/2010/01/ask-med-lock.html
    Kram Tesa

    SvaraRadera
  9. Hej på dig Lina:)
    Tack snälla gulliga du för besöket och din omtanke det är ok ska inte klaga, hoppas att allt är bara bra med dig med:)
    Har inte kunnat pyssla på ett par dagar nu har haft många läkarbesök och provtagning på sjukhuset men i dag hoppas jag kunne göra något:) Mitt pyssel rum skriker efter mig ha ha ha:) Mycket fint du har hunnit med sedan sist kortet under och det du visar här är helt bedårande underbart du är så himla duktig:)
    Ha en underbar dag och helg, kramar i massor från lilla pyssel Inger:)

    SvaraRadera
  10. Oj, vad mycket fint och råååsa (*love*)du har skapat det senaste!!! Parfymburken är helt fantastisk och det här kortet är ju underbart!
    Vad du är duktig!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Den här var enkel, ursnygg, och så underbar...jag tror jag liftar lite....e det ok?

    SvaraRadera
  12. Hej! Blir på så gott humör när du har kommenterat. Jag håller tummarna för att ni hittar nåt hus idag. Det är en djungel att titta på hus. Mycket man ska tänka på men väldigt roligt. Och lägger man bud slits man mellan hopp och förtvivlan haha.
    Ja det är långt mellan blogginläggen nu. Har svårt att sätta mig ner och bara vara just nu. Det är lite jobbigt på jobbet som jag har svårt att lägga av mig när jag kommer hem. Men det vänder snart hoppas jag.
    Ha en riktigt fin dag Kram

    SvaraRadera
  13. Fantastiskt vackra alla hjärtans dag kort du gjort! Jag får verkligen inspiration!
    Kram

    SvaraRadera
  14. Om man gör något alster efter våra utmaningar skriver man en kommentar och länkar.
    Mer info här:
    http://prickiform.blogspot.com/2009/12/dt-gangets-utmaningar.html
    och
    http://prickiform.blogspot.com/2009/12/utmaning-v51-fran-carro.html
    Ha en skön helg.
    Kram Tesa

    SvaraRadera
  15. Jätte fint och läckert kort.

    Hoppas allt är fint med dig.

    Kram Gurkiss

    SvaraRadera
  16. Så fräckt och snyggt kort Lina,jättehärligt!!

    Kul att du vill vara med i min utlottning!! Lycka till!!

    SvaraRadera
  17. Nu lilla vän har jag liftat :)
    Är ganska nöjd.

    SvaraRadera
  18. Ett jättehärligt kort. Det är alltid kul att se hur olika personer tolkar en skiss. :)
    Många fräcka detaljer.

    Må väl.
    Ciza Patricia, Prickiform

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina