Bloggintresserade

måndag 1 februari 2010

Du är fantastisk! Till Alla hjärtans dag!

DENNA AUKTION ÄR NU STÄNGD 7/2 2010 och vinnare är ELEONOR! Grattis och tack för att du är en pärla och ställer upp!! Kram Lina Titeln på detta inlägg kan beskriva många........ I denna har det en gång funnits mango halvor i sockerlag....men inte längre, nu e den fylld med andra godsaker! På tal om goda saker så ska denna burk gå till en god sak. Snällaste Gurkiss är en godhjärtad själ som på sin blogg säljer handgjorda alster till förmån för ett katt hem som brunnit ner och omgående behöver byggas upp igen för att kunna ta hand om hemlösa små spinnande krabater och ni som känner mig vet att jag skulle inte skulle dra mig för att göra hjärt lung räddning på en fluga som behövde det...sååå därför säljer jag denna burk till högstbjudande! Vi går ut mjukt på 20 kr och ser var det slutar om en vecka...så nu är det bara att sätta igång! Lägg en kommentar här under om du vill bjuda på denna rosa dröm med en suprise innuti! Kramar Lina

11 kommentarer:

 1. Hej...

  Förlåt så hemskt mycket att jag inte varit inom till dig på länge *skäms*

  Såå himla gulligt av dig att göra denna söta burk och sälja till förmån för katthemmet.

  Får jag lägga upp foto och länk hit i min blogg?

  Jag ÄLSKAR djur och har alltid gjort. Dock är jag hysteriskt rädd för spindlar. Varför vet jag inte om jag ska vara ärlig. Jag har själv 3 katter och skulle vilja ha 10 st till :)
  Dock fungerar inte det för min del. Jag har astma och är päls allergiker. Ja jag vet hel tokigt att ha katter när man inte tål dom. Men jag kan inte vara utan dom och duschar jag dom med jämna mellanrum så fungerar det bra. Därför har jag tyvärr svårt att ta in en katt ifrån ett katthem om den inte gillar att duscha då förstås :) Jag har en kisse här som heter Misse (finns foto på honom i min sidebar). Han flyttade in hit till oss första sommaren vi bodde här, snart 6år sedan. Jag trodde att ingen ägde honom för han var såå skitig, full av fästingar, smal, hade mask i magen, sårig osv. Så när han väl valde att verkligen bo här så provade jag att ha honom inne på hel tid, men se det gick INTE. Han rev hela huset, kissade över allt, fick panik stackarn. Så jag åkte och kastrerade honom eftersom han skulle få fortsätta att gå ute också. Han kan inte gå på låda (varför? Ja jag vet ärligt talat inte). Sen ivarjefall satte jag på honom ett halsband så att folk skulle veta att han hör hemma någonstans. En dag ringer telefonen och en tjej säger att det är henne katt? Bara VA? Då frågade jag hur f..n rent ut sagt hon tar hand om honom eftersom han alltid är här i stort sätt och så som han var vanvårdad *usch* Då säger hon. Ja men det är så att när vi skaffade hund så ville inte Musse (som han hette hemma hos dom) inte bo kvar. Jag bara: VA? Ville inte bo kvar? Men då får man ju lämna tillbaka hunden givetvis. Misse / Musse bodde ju där innan och man kan inte bara skita i ett djur på det där viset. Sen så hade vi också hund så jag fattar inte alls vad hon menade och ärligt talat så tror jag inte på henne heller. Om det var så att han stack, ja då kan han inte ha trivts där alls. Ja jag vet inte. Stackars kisse var det men nu bor han är, han är den mest keliga och tillgivna, gulliga och snälla katt man bara kan hitta.
  Jag var hem till henne en dag för att prata med henne om Misse / Musse. Men hon var verkligen INTE intresserad alls *hemska människa* Sen när jag började plugga på Komvux så hamnar hon och jag i samma klass!!!
  Så när vi hade rast en dag så frågade hon mig hur det var med Musse / Misse. Jo tack bra sa jag, men inte tack vare dig ivarjefall. Hon såg ut att skämmas ögonen ur sig där bland resten av folket *rätt åt henne* Då säger hon: Hehe jaaaa han är ju 95% din och 5% min. Jag: Ähh NAÄ, du tar inte hand om honom och gjorde inte innan heller så han är min och han trivs bättre än en fisk i vatten. Jag kan ju tala om att jag har kastrerat honom också. Om han nu är 5% din så är du skyldig mig lite pengar. Man ska inte ha katter ute som inte är kastrerade då de förökar sig sådant och folk inte tar hand om dom sen, som i det här fallet. Sen frågade jag hur gammal Musse / Misse är, för jag hade ju ingen aning. Det visade sig att han var lika gammal som min andra hane Sotis. Men Misse är sååå mycket mindre än Sotis så det hade jag inte trott. Men visst katter är ju olika stora dom också.

  OJ ursäkta vad jag skriver....

  Jaså är du djursjukvårdare, vad cool :) Jag kan tänka att det är himla jobbigt också många gånger.

  Ja jag önskar att alla människor som skaffar djur skulle ta hand om dom också som dom förtjänar och orkar man inte eller inte kan ja då tycker jag att man borde placera om dom till någon annan som vill, kan och orkar.

  Hästar är också UNDERBARA. Jag red när jag var yngre men fick tyvärr sluta pga astman, jag blev sååå dålig.

  Ha de gott vännen..

  Massa kramar

  SvaraRadera
 2. OOOhhojjj Gurkiss, det var bra att du fick ur dig detta...ja ibland kan man bli galen på folk hur dom tänker...och då e de tur att det finns andra som tänker på djurens väl. Skaffar man sig djur ..då tar man också på sig en massa ansvar och jobb...deeee tänker inte alla på!! Det går jätte bra att länka kör bara så håller jag tummarna att någon vill köpa!
  kRAM LINA

  SvaraRadera
 3. Jag har gjort ett inlägg om din super söta burk här: http://gurkiss.com/scrapbooking/?p=561

  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera
 4. Ja då kör vi!!! Kramar till dig!

  SvaraRadera
 5. This tin is Gorgeous!!...what a fabulous project!!...Hugs, Ila

  SvaraRadera
 6. Har du fått några bud på burken ännu? Ser ju inga här, men kanske har du den ute på fler ställen? Den är ju hur söt som helst, och jag är ju sååååå nyfiken på innehållet..... har ingen bjudit på den ännu så går jag ut med ett bud på 30 kr. Ska bli kul att se vad det slutar på!

  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 7. Hejja Linda!!! Tror att du leder budgivningen för ögonblicket...men katterna hoppas att du får tuff konkurrrrrrans!!!!
  Tack för ditt bud kära du!!!
  KRAM Lina

  SvaraRadera
 8. Va go du är som gör en sån här grej för de små liven! Det skulle finnas fler som du.... Jag bjuder 50kr! Kramar

  SvaraRadera
 9. Yes!! Du är en pärla Eleonor!!! Dig kan man lite på!!!!
  BJÄSSE KRAM Lina

  SvaraRadera
 10. Ja, då har vi en vinnare av denna burk! Grattis ELEONOR och KATTERNA på katthemmet KOMPIS!!!!!
  Burken levereras till dig på tisdag!
  Kramar och stort tack för att du bidragit med 50kr, jag lägger samma summa och sätter in 100kr till förmån för dessa söta katter! Tack Gurkiss för att du är en eldsjäl!!'

  Kram Lina

  SvaraRadera
 11. Blev så glad att jag vann!!!! Burken är hur fin som helst trots att innehållet försvann samma dag jag fick den..... Den pryder numera hallbyrån och man blir så glad när man ser den :-) kramkram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina