Bloggintresserade

måndag 15 mars 2010

Kär och galen.......

Som ni vet är det semester för mig och familjen och det är HÄRLIGT!!!!! Jösses va bra det är att ta en paus från alla måsten och bara vara. I dag har mannen och jag fått roa oss helt på egen hand i backarna I Åre......och vi hade hur roligt som helst. Tänk er en hel dag på tu man hand och guldklimparna i tryggt förvar hemma med Faster, Farmor och Farfar! Erkänner att det var sagolikt..... ( Vi har nästan aldrig lyxen att vara bara vi två för vi bor där vi bor!)full fart ner för backarna i solen och romantisk lunch ...utan att torka upp i genomsnitt ett glas spilld mjölk....hoppa upp ur stolen ett x antal gånger för att hämta saker....inte hinna prata till punkt...äta ljummen mat och ja, ni vet allt det där som hör småbarns föräldern till. Nej , i stället satt vi och pratade och åt i lugn och ro och vet ni... den där mannen jag gifte mig med för snart 10 år sedan han e precis lika fin och bäst som han var då och dess utom har vi tre fin fina grabbar. Thi Hi hi , det är bra att hinna reflektera över va bra man har det i bland och komma på att man e nykär då vardagen kan tyckas lite vara en vana. Längtar efter att få skapa nu och visa er vad jag håller på!! Krama varandra och gör någon glad!!!! Snart kommer det grejjjor!!!

5 kommentarer:

 1. Hi Lina

  Your last works are beautifully ... you have sooo wonderful ideas for cards :0)))

  I wish you and your family a wonderful holiday ;0)

  Hugs
  Nicole

  SvaraRadera
 2. Hejsan Lina!

  Du är saknad !

  Håller med dig att vara nykär
  då och då i sin man är underbart.
  Njut!

  Kramiz Marina

  SvaraRadera
 3. Åhhh, vad härligt ni verkar ha det :):) Ja, det är ju väldigt lätt att den där vardagen tar över och man glömmer bort varandra och den heta, häftiga glöden ;) Man får jobba på den, för det är ingenting som bara kommer av sej självt när man har barn runt omkring sej.
  Ha det gott där ni är.
  Kramar, Britt-Inger.

  SvaraRadera
 4. Oh vad jag saknar er alla!!!!!
  Ni är bara så bäst!! Vill scrappa så håret glöder....men ska bara semestra klart lite först!!!
  Stora kramar till er

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni har en riktigt trevlig semester! Låter härligt det med vuxentid. Jag och gubben måste ta oss tid till det snart med. Det är så nyttigt för familjeföretaget att vårda relationen. Kram kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina