Bloggintresserade

torsdag 29 april 2010

Dörr skylt..........

Nu har jag ÄNTLIGEN gjort en av tre skyltar till barnens rum....ni vet ju vad dom brukar säga, "skomakarens ungar får alltid gå i de sämsta skorna"!!! John Blev först ut och han har gått som katten kring het gröt här i kväll och hoppats på att den skulle bli klar innan läggdax....men mamma var lite långsam och timmen sen så när han slår upp sina blå i morgon så sitter den på hans dörr!
Har stämplat Inkodos julstämpel???!!! som bakgrund men bara använt ringen runtom ...tyckte att den såg lite "piratig" ut *fniss* kanterna är ruggade och distressade med Black Soot och Sjörövar Fabbe sången är skriven hela vägen runt. Pirat Edwin sitter uppflugen på en av puzzel bitarna som jag klätt med olika mönsterpapper....vad har puzzel med Pirater att göra tänker ni kanske och då har ni ju rätt, men det är så att det passar Johns personlighet så väl så därför sitter dom där, några ord som hör i hop med älsta sonen sitter också på bitarna. Den obligatoriska skattkistan och kartan finns med och så bling och guld så klart!! Ohojj alla vänner!!!
I dag tänker jag lite extra på kära scrap Linda som råkat ut för en förfärlig olycka....hon spillde ut en hel kopp kaffe över sin laptop och allt arbete hon lagt ner mm mm mm (så mycket saker och information) hade hon i den och ingen back up. Tänk om man kunde trycka på rewind...och få det ogjort!!!
Tänker på dig Linda!!!!
Kramar Lina

7 kommentarer:

 1. Hi Lina

  This is a realy fun card and so bright and cheery, a joy to receive.

  B x

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, snälla vännen!!! Nu håller vi tummarna och tungan rätt i mun..... Jaa, maken fick ordning på min g-tangent nu på morgonen!! Han fick en idé, testade, och det funkar!!!!!

  Men som sagt, vi får se hur länge detta håller....... det kan ju ge sig precis när som helst. Men inte alla som har en kaffedrickande dator! Oj, vad jag blev sugen på kaffe nu, luktar ju för fulla muggar? ;-)

  Fast säg den lycka som varar för evigt..... jag har just raderat ca 100 st g:n här i kommentaren....

  Bamsekram vännen, och tack för din omtanke, den värmer sååååå gott!!

  SvaraRadera
 3. Jätte fin dörrskylt :)

  Tusen tack för dina värmande ord ang min älskade mormor. Jag saknar henne sååå enormt mycket.

  Massor me kramar

  SvaraRadera
 4. Brilliant style of card, the puzzle pieces look fab! Thanks for joining in this weeks challenge at Cupcake :) Donna x

  SvaraRadera
 5. Hi there Lina
  just to say that I havent forgotton you, I am on someone elses computer as my Laptop has stopped working its only 11 months old so hopefully they will put it right,but I wont be commenting very often as it is a Bank holiday here and I dont think much will get done until after the weekend I feel lost without it.
  I have schedueled a post for tomorrrow I just hope it posts alright.

  Your card is very beautiful, but I couldnt translate your words(this computer is old) so I am only able to look at your lovely picture today.
  take care have a nice weekend hugs chris xx

  SvaraRadera
 6. Så glad han blir då han vaknar i morgon bitti. Tänkt att få ha en sån skylt på sin dörr. Den vart jättefin.

  SvaraRadera
 7. Hi Lina

  it looks fantastic ... beautiful Creation :0)))

  Hugs Nicole

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina