Bloggintresserade

lördag 12 juni 2010

Canvas Doptavla........

I helgen har det varit 6 års kalas i dagarna två...det låter något det...men släkten var här i Fredags och firade John(dagen då han fyller) och idag har det varit kalas med alla kompisarna! Känns både konstigt men väldigt roligt att John blivit så stor och det var Backugans , Pockeymon och Gormittis som hägrade hela dagen!! Trots att det varit kalasförberedelser så har jag varit tvungen att pyssla för jag har haft beställningsjobb som skulle vara klara tills i dag....och Marina alla barnen på kalaset fick både mat och go Marängsviss!!Hihiiiiiii Jag kan säga att ibland fattar jag inte själv hur det faller på plats, men tänker man efter så e det inte konstigt, erkänner att sömnen inte blir det den borde...men nu ska det tas igen lite!!!
Tavlan är gjord till en liten Emma som idag fick sitt namn! Har använt massa olika mönsterpapper Inkodo , Panduro , Rospapper, Magnolia och mitt eget ,dessa har jag rivit och distressat och sytt ihop!!
Massa härliga Prima blommor och blad och två egen Quillade blommor som Camilla visade mig hur man gjorde ur en scraptidning. Spets och fjärilar som är min favorit kan jag såklart inte vara utan!
Lite wellpapp skymtar fram bakom alla mönsterpapper...ett silvrigt nät och lite tyll! Jag har också stansat ut en ram med min MS stans i Det gröna kärlekspappret från Inkido.
Gjorde en egen blomranka med saker jag inhandlat hos Mimmas på Kungälvsmässan! Tycker att det är roligt att göra egna dekorationer ....även om det tar en väldig tid! Vildas fina lilla fjäril kan jag bara inte låta bli att använda mest hela tiden!! Denna passar in hos Sir Stampalot och Vintageudfodring Sista detaljbilden på silverskeden fyndad på rödakorset och min ganska stora Quillade blomma i dubbelsidigt Crate papper! Ja govänner , det var allt för i dag! Önskar er en härlig Lördagskväll!! Många kramar Lina

7 kommentarer:

 1. Jätterar Lina! Själv ska jag försöka kn¨pa ihop ett dopkort denna helgen, men idag blev jag inbeordrad på jobbet. Inte alls kul på sin lediga helg. Och nästa vecka jobbar jag massor. Jag ser dubbelt!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Lina this is gorgeous, so many bits and bobs, sparkles and flowers. Love it. Thanks for sharing at Sir Stampalot this month.
  Pinky

  SvaraRadera
 3. Hi Lina
  this is so very interesting again, love all the tawn work and the rose is gorgeous.
  hugs chris xx

  SvaraRadera
 4. Morning Lina

  A wonderful piece of artwork, so much super attention to details and such lovely delicate colours.

  Thank you for sharing it with us at Stampalot this month and good luck.

  B x

  SvaraRadera
 5. This is stunning Lina. I love all the fabulous detail.
  Thank you for joining us again at Sir Stampalot this month.
  Clare x

  SvaraRadera
 6. Nøj den er lækker! Fede detaljer og farver.

  Tak for deltagelsen på vintageudfordringen. :)

  SvaraRadera
 7. A wonderful creation , thanks for joining us at Sir Stampalot this month and good luck!
  Hugs
  Francesca

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina