Bloggintresserade

onsdag 9 juni 2010

Grattis med egen blomma....

Hittade an festlig skiss i tidningen scrapbooking mm och så här blev min tolkning!! Gjorde en quillad blomma i ett dubbelsidigt mönstrat papper, inte svårt men så fint!! Klipte ut en lagom stor fyrkant, klipte av hörnen och klippte till sist en spiral av pappret som var ca 5 mm´s bredd. På det runda avslutet satte jag en lim dutt och tryckte till blomman rejält, så den skulle se lite sliten ut. Lite blad och nyckelpigor fick bli sällskap till blomman! Utstansade bokstäver (Chick-a-bee) i röd sammet och lite egen skrift, fina Ugglan är en freebee som jag fått av snälla Camilla P! Den är färglagd med distresser Brusched Corduroy, Walnut Stain , Worn Lipstick och Broken China. Hjärtat ville jag ha riktigt rött och ingen så´n distress finns i min hylla så jag tog till en Tombow penna!!
Bakom Ugglan fäste jag en bit brun tyll. En som redan fyllt kommer finna denna i sin låda en vacker dag!!
Det har varit lite avslutnings teater på Johns dagis i dag och han spelade Bror varg, min lille gubbe sa sina repliker högt och tydligt , hemskt roligt att se ! Alla barnen var så duktiga och fröknarna hade gjort ett jätte jobb och i morgon ska jag blogga deras BIA block, det var ju inte bara Vanja som fick!!!
Kramar Lina

4 kommentarer:

 1. Hi Lina

  This is really unusual and imaginative and I think your quilling looks great.

  B x

  SvaraRadera
 2. Jättegulligt Lina.Vad fin blomma, måste jag testa nån gång.

  Kram marina

  SvaraRadera
 3. Supersött kort! Jättefin stämpel! Ska bli så himla roligt när min lille Alfred börjar uppträda när han blir lite äldre. Kan tänka mig att man blir super stolt och rörd till tårar!! =) Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Kul att du också provat quilling! Jag ska precis blogga konfirmationskortet jag gjorde med både quilling och de handgjorda minirosorna. Som vanligt fastnar jag alltid i din blogg förts, hmmm undrar varför.....du är så duktig!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina