Bloggintresserade

fredag 13 augusti 2010

Hoo hooooo......

Jag har inte visat presenten till min DT-mamma Maria ännu, men hon har fått den....tyvärr hade jag inte hunnit klart med denna tagen till min x-tra Dt-mamma Sari, men nu är den äntligen klar!!!! Pappa A ligger i någon konstig influensa aktig sjuka och har svettats floder...hoppas att han snart är på benen..annars känns det som att det är dax att ringa doktorn!!!! OROLIG!!!
Barnen och jag har varit (ganska) tysta och duktiga idag...varit ute mest hela tiden så att Pappa ska kunna vila och bli frisk! Vi har klippt gräset och hoppat studsmatta och lagat god mat!! Nu sover alla gott och då kan jag med gott samvete sätta mig i pysselskrubben en liten stund innan det är dax att titta till sjuklingen och få i honom vätska!
Har gjort en tag med massa olika tekniker och prylar...sååå roligt att göra även om det är tidskrävande.Så här har jag gått tillväga... Limmade på ett kugghjul som kommer från en trasig kickboard efter att jag klätt min ganska stora tag med gamalt sånghäfte papper och stämplat det med lite olika Tim Holtz och Inkido stämplar. Fjärilen har jag färgat in med gul acrylfärg och duttat med Perfect Pearl Gold.
Blad rankan ritade jag och klipte ut, sen distressembossades den med Mustard Seed. För att se lite extra slitna ut färgade jag dom gröna öljetterna med svart acryl. Satte även Crackle paint i gudl på lite olika ställen! Lilla tagen som sitter i fickan är distressad med RustyHinge ...mottagarens favoritfärg!!! Tim Holtz och Inkido stämplar änvände jag till denna!!! Sen har jag strykt Perfekt Pearl över alla kanterna och wellpappen med fingret. Splatter från Inkido i guld emboss och Fired Brick emboss! Man kan även skönja en liten del av Inkidos runda datumstämpel som är en del av en större stämpel med fina fjärilar på. Jag använder mig ofta av delar av stämplar!! Vildas vackra brev-stämpel finns också med! Hela tagen är mistad med glittrig bronze från Tattered Angels. Svensk scrapbooking har tag utmaning nu och denna laddade jag upp där. Här ser du lite av det material jag använt till min tag...allt kom tyvärr inte md på bilden...men det mesta hittar ni hos Scrap&Hobby!!! Jag är ju tokigt förtjust i Sir Stampalot också , med deras roliga utmaningar och fantastiska priser! Kramar på er där ute och tack för att ni tittar in !!!!

9 kommentarer:

 1. Whooooo!!!Vilka fantastiska tags du gjort.Gillar dem!!!Helt i min smak.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Den blev jätte fin! Sari kommer svimma när hon får den. Oj vad mycket saker det är jag vill köpa.....Tur jag har en snäll man. Kram.

  SvaraRadera
 3. Love your Tags Lina, there is so much work involved they are beautiful. hugs chris xx

  SvaraRadera
 4. Lina I love coming here, your work is always so different and stunning and these tags are no exception. Thanks for joining us at Sir Stampalot.
  Pinky

  SvaraRadera
 5. Hi Lina

  Pinky has said it all. This work really is stunning, wonderful colours.

  Thank you so much for joining us ar Stampalot Challenge this month and good luck.

  B x

  SvaraRadera
 6. Ja, det r ju inte klokt så gullig du är Lina, som gör olika alster till oss...
  Tag-arna är superfina... Man kan ju knappt vänta sig ngt annat när flitiga Lina är i farten...

  Tack än en gång - det var överraskande och roligt på samma gång... :-).

  SvaraRadera
 7. wonderful creations, thanks for joining us at Sir Stampalot this month and good luck
  Hugs
  Francesca

  SvaraRadera
 8. Oh wow Lina I see you have worked your magic again these are absolutely beautiful thank you for sharing them with us at Sir Stampalot this month.
  Hugs
  Lorraine x

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina