Bloggintresserade

måndag 23 augusti 2010

Vad blir det av en symaskin , Prima och luftballonger??

Hej på er!!
Det kan bli detta.....
Idag är första dagen för John i förskoleklass...han sken som en sol när jag kom och hämtade honom i eftermiddags. Han hade haft den bästa dagen i sitt liv sa han...ett ganska gott betyg åt fröknarna må jag säga! Yes!! Det är skönt när något går lätt som en plätt!
Jag har lagt till lite nya saker i pysselsamlingen...igen , till detta hör Reprints fina stämpelset med moln och luftbalonger. Reprint är ju som ni vet en av sponsorrna till Maran/träffen i September tillsammans med bla Inkido, Laserfrossa , Scraplagret,Vildastamps, Scrapn´joy ,Frejaskapagård och sist men absolut inte minst Scraplyckan.
Dessutom kommer Scrap&Hobby finnas som butik på plats hela helgen förutom att sponsra!. Har ni inte tittat på Svenskscrapbookings reportage från Formex mässan innan så gör det nu!!! Makalöst fina nyheter och det känns som om man kommer bli en fattiglapp på riktigt, för det är så mycket man vil ha!! Kilcka dig vidare till Svenskskrapbooking via deras logga i min sidebar.
Mycket distressande blev det till denna Lo och Prima blommor i långa banor. Gamla faktiskt, filt blomman är nästan antik..hihihi från 07!!
Ja har sytt fast hela min journaling runt min Lo efter att jag stämplat på akvarellpapper , klippt ut och distressat med Tumbled glass, lite pillrigt men skam den som ger sig! Prima pappret är kantstansat med Martha Stewart Doily lace.
Sydde bladen på en av Primablommorna och en tjusig bling i mitten!
Nu önskar jag er alla en härlig dag och tackar för att ni tittade hit!!
Glöm inte bort att ni som är anmälda till träffen har 15%rabatt på er ordrar hos Scrap&Hobby, ange bara Nolträffen!! Dessutom går det bra att förbeställa inför träffen till samma rabatt och få ditt färdigpackade kit då du anländer på Lördagen!!!

Stor kram Lina

6 kommentarer:

 1. Lina Its so gorgeous, hugs chris xx

  SvaraRadera
 2. Kul att du använder symaskinen så mycket, det blir jätte fint! Kan bli jobbigt att ta med den till träffen bara.... Jag vet inte hur jag ska hinna förbereda allt jag tänkt, det får bli som det blir. Kram.

  SvaraRadera
 3. Jättehärligt gjort med symaskinen. Det trista är när man måste byta färg. Och jag har ändå en maskin som drar in tråden själv. Så jag behöver inte måtta i nåt hål.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 4. Gud va söt LO jag bara älskar färgerna:)
  Tänkte tipsa dig att gå in och titta i min blogg;)Ses i September.

  SvaraRadera
 5. Great layout thanks for sharing!!!

  SvaraRadera
 6. Heöt underbar LO, och sååå fina blingbrads du satt i blommorna!!! Ääälskar dom!!

  Nu är det inte långt kvar, oooooh vad kul det ska bli!!! Kraaam

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina