Bloggintresserade

tisdag 2 november 2010

Fiskar Lo i Prima och Tim Holtz anda...............

Hej !
Ja, någon pic-nick till skogen blev det inte idag...vilket oväder, det regnar på tvären här!! Istället har vi myst inne och tittat på film med tillbehör! Därför hinner jag också blogga en andra post! Jag har inspiterats av en färgpalette på Colorroom. Började med ett helt vitt cardstock utan struktur och har distressat, stämplat och sytt för att få bakgrunden till dom fina bolderna på John.
Hi there!
The rain is poaring down, so the excursion to the woods I had planned for us whent down the drain...instead we went to the movies( in our livingroom). We had popcorn and lemonade!!
Now we all await for Dad to come home from work. I made a Lo of John beeing a proud fisherman in "granpas" boat in Norway! I used a lot of distressing and misted flowers with differens glimmermists!
Önskar att jag hade plats nog att ha symaskinen uppe hela tiden för det är ett evigt släpande fram och tillbaka!
Innan det började ösa ner här var jag ute och plockade in en kvist från trädgården som jag målade med acrylfärg och decoupage-lim för jag tänkte sätta en sån på Lo till dessa bilder. Eftersom "han där uppe" öppnat kranen och man blev förpassad till att vara inne så fick den lilla kvisten sin plats redan idag!
The sewingmachine has come to use again...no need putting it away!! Painted a branche from the garden with decoupage and acrylicpaint. Jag har gjort lite alster med draksvansar som väntar på att bli bloggade och är alldeles kär i sånna och fågelburar..... det kommer massor med sån´t framöver. Jag letar efter någon bra webshop som säljer stora delar av Primas sortiment, om någon har bra tips får ni gärna höra av er! The kite-tail is making its way into the sky! I´m totally in love with these! Jag hade ingen aning om vad jag skulle sätta i mitten av denna blomman så det blev en quillad en! Blommorna är mistade distressade, från början var dom flesta vita och beiga. Hoppas att ni också haft en bra dag i höstmörkret!! Kram och tack för titten I quilled a center for one of the flowers and you can see the lovelly brown lace in the corner. Well Peps...time for me to prepare supper for the wolfpac...hihiihh! Tank you for visiting today Hugs Lina

6 kommentarer:

 1. Jag älskar färgerna du har använt, hur läckert som helst. Kan vara bra att gå ut och plocka kvistar som dekorationer när pysserlkontot är snålt....ska tänka på det! Draksvansen var det första jag la märke till, jätte fin! Måsta prova någon gång. Jag har precis gjort en LO med vimplar som jag aldrig provat, den bloggas inom kort. Att sätta quillade blommor i mitten av papperblommor är ett genidrag som jag tackar och bockar för, ha använt mig av det en del. Stor kram!!!

  SvaraRadera
 2. WOW!!! Denne var knall lekker!!! Detaljene dine er helt fantastiske!
  Klem
  Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hi Lina, wow this is special I always love your layouts, and this was is just as perfect as always.
  hope you are ok. hugs chris xx

  SvaraRadera
 4. Hi Lina

  Another superb l/o, such wonderful attention to detail and lovely texture and interest.

  Hope you and the little ones are all well.

  B x

  SvaraRadera
 5. Hej Lina,

  Frantic Stamper har jättemycket av allt och även Prima, har beställt mycket därifrån.
  De skriver oxå ned värdet.

  SvaraRadera
 6. WOW!!!
  This has got to be layout of the year ;)
  Love the photos...
  Big hugs,
  Nora

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina