Bloggintresserade

torsdag 25 november 2010

Jul med ljuvliga papper från Bo Bunny......

Hej goaste blogg besökare!!
För er som varit med ett tag så vet ni att torsdagar är min bloggdag på Scrap&Hobby men jag och Miaa har bytt denna veckan, men bjuder i alla fall på ett Scrap&Hobby alster här på bloggen bara för att dom har så mycket fina saker! Allt material jag använt kommer från den väl fyllda butiken!
På detta kort har jag använt Martha Stewart stansar snöflinga och deepedger daisy. Snöflingorna är sticklade med Diamond och stämplade med text. Blommorna kommer från ett paket med jufärgade olika blommor från You Do, hittar man inte de saker vi använt i webshopen kan man bara ta kontakt med Sari eller Maria så hjälper dom till! Ibland hinner inte sakerna komma in i datorn innan vi skapar med dom. Tomten som är huvudperson i december hittade jag på ett ark fyllt med vintage bilder i Julstämning. Jag valde att använda baksidan av detta Bo Bynny papper och sedan till mina ut-punchade Daisys tog jag framsidan av pappret!
Hello there!!
Two Christmasy things from me to you!! The card is made with beautiful patterned papers from Bo Bunny and the punches I used is Martha Stewart...they are running all the time and I´m affraid I will weare them out before this season is over!! Giggels!!!
En julig liten strut att kanske lägga något gott i! Här samspelar Tim Holtz, Bo Bunny, Vilda, My Minds Eye, Martha Stewart, Kort og Godt och You Do.....vilken liga!!!!!
Tackar så mycket för DITT besök idag
Kramar Lina
A great little gift with some goodies inside...my plan is to put different kinds of metall decorations inside to give to a dear friend!
Hope you had a great visit with me today!!
Hugs Lina

2 kommentarer:

 1. Julkortet är jätte fint! Jag gillar det lilla "handtaget" av band. Lilla struten är jätte söt. Smart användning av din nya deep edge punch! Kram.

  SvaraRadera
 2. WOW!
  Vilket underbart fint kort!! Älskar detaljerna, pappersvalen och motivet massor!!!
  Superhärligt vintage:igt! ;)
  Struten var även den superfin!!
  Härlig liten present att kunna ge bort så här i juletid :)

  Trevlig helg och mysig första advent :)

  KRAM Petra

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina