Bloggintresserade

lördag 20 november 2010

Shabby Chic Julkort

Tack för alla glada tillrop och grattis!!! Jag blir så glad så ni kan inte ana!! Jag är väldigt lycklig som får chansen att vara gäst Dt, det är verkligen utvecklande och sporrar mig till att lära mig nya saker.
Jag önskar jag kunde pyssla dygnet runt och ändå ha all tid för barnen och familjen....men nu får jag pyssla när alla lagt sig och det funkar faktiska bra, även om lite mer sömn inte skulle skada!!!
Shabby Chick är så fint tycker jag.....hade vi ett hus skulle jag försöka mig på att inreda lite i denna stil, om huset tillät förstås....och mannen!! Hhihi!
Julkort...jaaaa det hade inte gjort ont om jag hade lite fler som låg klara i lådan...så ny gäller det att lägga in högsta växel och göra julkort i lång banor!! Det är mycket som ska bli klart innan 24/12!!! Ni hakar väl på lucköppningen som startar 1 Dec på Scrap&Hobby!
Tusen tack för titten
Många kramar
Lina
Hello Peps!!!
Snow outside our window today...made me go inte Christmas cardmaking mod! Yes!!!! Not a day too soon I´d say....I´m so far behind, I doubt I´ll get done in time...may have to cut it short this year....but I´ll sure give it a go!!
Shabby chic is the theme of this one in pastelle tones and I put lots of flowers, lace and pearls to finish it of!!
Back to the craftingcorner before everybody returnes home!!
Have a great saturday
Hugs
Lina

3 kommentarer:

  1. очень нежно и красиво!

    SvaraRadera
  2. HI Lina, its so stunning, I love it when you do shabbby chic, well actually I love everything you do. hugs to you chris xx

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina