Bloggintresserade

onsdag 15 december 2010

Julkort av en toarulle....

Hoppas att ni hinner med det ni vill göra innan julhelgen kommer, vi kommer fira här hemma hos oss eftersom det snart bär i väg till nordligare breddgrader för vår familj! Det är både lite sorgligt och väldigt spännande att lämna Götet bakom oss. Vi kommer ju fortsätta komma hit ner eftersom vi har alla vännerna kvar här. Har man bott på ett ställe i 8 år då har man också ett ganska stort socialt nät och speciellt om man har barn och hund.
Men nu börjar ett nytt kapitel i vårt liv och det kommer bli toppen...hus tillbaka till mitt gamla jobb (roligt!!), bra skola och omsorg för alla våra busfrön och så får vi bo där vi stormtrivs! Ja, det var lite om livet i korthet...nu till pysslet då.
Årets julkort är en brokig samling kan ni tro, allt ifrån vintage till enkelt avskalat. Några kort på barnen att stoppa i har det inte blivit detta året...det har liksom inte funnits tid för det tyvärr, fast å andra sidan ett handgjort kort kan väl vara lite plåster på såren kanske.
Hello Peps!
It´s freezing over here and a lot of snow so Santa will have no problem getting around with his reindeer and sleigh! Life in general is hectic but fun, preparing for our big move further north, Cristmas and all. We are going to get the Christmas tree todag and the boys are soo exchited!
There is a good mixture in our hards for this holliday, anything from vintage to classic clean once, the big pile is laying beside me here on the desk waiting to go to the mailbox.
Här har jag gjort ett toarulle kort med tags från båda ändarna(hihhh)* Blink blink.*
Inkidos fina julpapper fick sätta toarullen i julskrud! Jag tänker ge bort detta med presentkort innuti och hoppas att mottagaren blir lycklig!
Tusen tack för titten
Många kramar
Lina
This little "card" is made from a toilettepaper -roll, never throw anything away!!
I´m going to put a giftcertificate inside on one of the tags and on the other a Christmas greeting!
Hope you had fun visiting today
Have a great one
Hugs Lina

1 kommentar:

  1. Ok, jag ger mig, det kan vara fint med ett kort gjort av en toarulle... Presentkort är en bra present! Vissa tycker att det är fantasilöst, men jag tycker det är smart. Då kan man bli genuint glad i stället för att behöva tacka och vara glad för något man inte vill ha eller till och med tycker är fult. Inte för att jag tror att du ger bort fula presenter, men... Innan jag krånglar in mig mer så slutar jag med, en bamse kram!

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina