Bloggintresserade

måndag 13 december 2010

Tim Holtz och Prima murrigt = en välfylld Lo!!!

Hej på er!!
Oj vad det går undan...jag menar tiden! Tycker att jag hinner bara kliva upp och sen är det dax att gå och lägga sig igen, vart tar dagarna vägen????
Jag och en hög med andra köpas sugna var på Inkidos flytt rea förra veckan och jag kan lova er att det fanns grejjor...många följde med mig hem!!! Fick lite hjälp på traven av allra bästa Petra att bära hem lite extra och det gjorde ju inte att plånboken var så tung...inte för att den är så tung för tillfället! Hihiihi Så kan det gå när man är ett hus rikare!! Tjohooo!!
Äntligen en Lo från mig...det var ett tag sedan och den här gången har jag följt en palette på Colorroom.
Hello fellow Crafters!!
Time is flying and there is lots of celebraions to attend to this month...having a bit of struggle to manage not to forget anyting!! Phew...I actually long for the calmness that occures in January!
But there is still many fun things to look forward to in this month!
Seems like forever since I blogged a Lo...so strap your selves and come along for the ride!!
There is a mixture in tis Lo of different patterned papers ...like a propper stew it is!!! Giggles!!
Tim Holtz, Prima, Websters Page and Graphic 45.
Jag har använt Tim Holtz ideology plast formationer (finns i olika former) och stämplat med archival dyna på Prima papper och sedan tagit glossy accent på för att limma!
A fun way to get the sub -title going....... I wouldn´t trust any one else but Tim Holtz for this!!!! Har klippt ut lite olika delar ur en paper stash "Lost and found" från Tim Holtz för att t.ex beskriva när bilderna togs! Additional Tim Holtz cut outs to remember this fun event! Hittade ett mörkbrunt papper från en klädkatalog jag fått och den stämplade jag med acrylfärg och så blev den så här tjusig! More Tim Holtz...this time stamped with acryllic paint om dark brown paper! Så till sista bilden för idag...stämplade mina titel bokstäver med text och Pumice Stone, hoppas att jag inte tröttat ut er med alla bilder och att ni orkat kämpa er kvar till slutet!! Tackar för titten säger jag!! kramar Lina Phew...hope you had the strength to follow me till the end of this post...giggles! I had lots of fun having you today!! Thank you very much for stopping by!! Hugs Lina

5 kommentarer:

 1. Jätte fint med alla detaljer och så har du ju använt min favorit färg GRÖNT! Jag läntar till gröna gräsmattor och skön sol och sommar vind när jag ser din LO. Underbar! Kram.

  SvaraRadera
 2. What a beautiful l/o Lina

  I love how you have included so many little element sof interest like the punches, yet everything looks like it belongs together. Really clever work.

  B x

  SvaraRadera
 3. Underbart Lina. Tittar in till dig titt som tätt och beundrar det du gör, är tyvärr dålig på att lämna kommentarer....skärpning;).
  Ha en fin luciakväll.
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Men Lina hur hinner du! Jätte-"murrigt" :)
  Jag står stilla och stampar och tycker lugnet infaller på jobbet just nu för hemma kommer jag knappt igång med nåt och stressen(som vanligt infinner sig till jul)bara kommer över mig utan att nåt händer....som nu jag blippar runt bland bloggar...........kramiz

  SvaraRadera
 5. Oh My gosh!!...this layout is Absolutely Incredible...I love it!!..Hugs, Ila

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina