Bloggintresserade

torsdag 27 januari 2011

Kort fyllt med kärlek.......

Jag är fylld av kärlek just nu, dels för att det snart är alla hjärtans dag och sen för att jag är så glad att livets pusselbitar faller på plats en efter en och det är väldigt skönt efter 2010 alla händelser, jag har inget emot att radera det året från min hårddisk!! Ni som varit med en längre tid vet ju att vår familj förlorat väldigt betydelsefulla nära och kära och vår fina fina hund och med facit i hand så är jag stolt att vi står på benen! Som sagt deta året har börjat helt underbart, vi har funnit oss väl tillrätta i vår nya stad och alla pojkarna trivs som fiskar i vattnat på sina nya dagis och skola...det gör mig så oerhört glad och kommunen vi bor i har barnomsorg med stjärna i kanten!!! Det kommer bli två inlägg från mig idag...med en gemensam nämnare......... hiihiiih. Vackra Inkiod papper och dekos i kärlekens tema!! Igentligen är det Julpapper men dom funkar precis lika bra till kärlek...fiffigt!!! Snart kommer det mer fiffigheter!! Hoppas du kikar in lite senare Kram Lina

5 kommentarer:

 1. Ett så vackert kort! Efter regn kommer solsken, sägs det...men då man står mitt i regnskuren är det svårt att se det. Skönt att du har det bättre nu!

  SvaraRadera
 2. Det är en sällsynt gåva att kunna stanna upp och känna kärleken runt omkring sig.
  Du sprider så mycket kärlek omkring dig, så det vore väl "själva f-n" om du inte fick något tillbaka :-).

  Jag har skickat en inbjudan till dig - så att du kan gå och jobba i S&H-bloggen...

  Jag hoppas att du har en härlig helg där uppe i underbara Uppsala. Det är härligt att läsa att verkar ordna sig till det bästa för er. Och vad härligt att pojkarna trivs. Det tror jag kan vara A och O i det här läget!

  Önskar bara att jag fick se dig - live :-).
  Halvtimmaslånga kramar till dig, gumman!

  SvaraRadera
 3. Ja du Lina....kortet är underbart. Jag vill också säga att jag vet hur det känns att förlora nära och kära. Jag vet hur sorg kan förgöra en. Men vad jag lärt mig är att man ska lämna sorgen bakom sig och se ljuset vi lever i. Barnen! Jag kan sitta i timmar och se glädje i barn. Det gör mig så glad och varm. ( Sen må de va odrägliga ibland...hihi)
  Livet kan vara härligt mitt i allt helvete, det är bara att se det. Kanske inte alltid så lätt. För vi är ju här och nu och det som gör ont det gör ont. Men greppa om ljusglimtarna, lägg det onda bakom .
  Jag hoppas att allt blir bra.
  Varma Kramar Marina

  SvaraRadera
 4. åh vilket fint kort.. du är så duktig kraaam

  SvaraRadera
 5. Åhhh vad härligt att höra att ni alla mår bra. Jag kanske ska eska pengar för att få komma till Uppsala på studiebesök i skolan också *blink* Kul att du också ser fler användnings områgen för julpapperna! Jätte kramen till er alla.

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina