Bloggintresserade

torsdag 17 februari 2011

Lite annorlunda Webster Pages kort....

Hej!
Hoppas ni alla mår bra! Det blir ett grattis kort igen men denna gången med papper från mysiga Websters Pages och inte vet jag vad som hänt men nu verkar kameran vara riktigt på G igen efter att jag för ett tag sendan tappade den i golvetvilket den inte gillade. Men uppenbarligen har den hämtat sig och glad är jag för det!!
Hi Guys!
My camera seems to have made a remarkable recovery and I´m thrilled....now it is doing what it is supposed to and that is to show you my projects with nice pictures!!
This is a Websters Pages card for a lady turning the big 6O!! She is my mums vet and really really nice. I´ve known her since I was little...and I suppose she has a lot to do with me beeing a vet asistant!!

Lite Inkido fägring skadar aldrig, spets, pärlor på tråd och rosen kommer därifrån. Eftersom det är torsdag så är det min bloggdag på Scrap&Hobby och i eftermiddag blir det flickigt värre kan man säga...jag kör på det temat idag även om alstrena skilljer sig åt!

Tack för ditt besök och

tusen tack för era söta, rara kommentarer jag blir så glad för dom!!!

Hoppas ni får en riktigt trevlig dag!!

Kram på er Lina

A little close-up of the gorgeous rose and vintage-clock!

I wish you a great day and would like to say thank you for stoping by today!!

Happy crafting!!

Hugs Lina

5 kommentarer:

 1. Riktigt vackert!! Jag älskar ju Websters papper så det är ju inte så konstigt att jag tycker du skapat vackert med dem :)

  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Du pratar om tidsbrist och så sprutar du ur dig alster! Websters kortet och Lon med Isak är kanon fina! Själv lider jag av pysselabstinens, är hos mamma och tog inte med något, dumt. Men jag tog bussen ner och kunde inte ta hur mycket packning som helst. I stället har vi shoppat en del och det är ju kul. Är väl ekiperad för resan till New York nu!. Alla här mår bra och Ronny hämtar på lördag så stannar jag en natt hos svärmor med honom och jauisarna som mår prima! Ronny väntar på besked från läkaren fortfarande... Kram.

  SvaraRadera
 3. Jättevackert kort! Jag har siljoner Webster papper men jag verkar mest sama på dem? Kanske dags att göra ngt med dem igen? Kramar!

  SvaraRadera
 4. Härligt kort! Vad mycket snyggt du har gjort på sistone! Trevlig helg!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina