Bloggintresserade

onsdag 23 februari 2011

Ren och skär glädje........

Nu kan jag berätta om lite roliga saker som händer i mitt liv och ni kan inte ana vad det är skönt att kunna le och skratta mest hela tiden. Om jag får uttrycka mig från hjärtat så är jag skit glad just nu!! Jobbet är yber-toppen, pojkarna stormtrivs och pysslandet åker räkmacka hihihih!! Det finns inte riktigt ord för den känsla jag har i kroppen nu....efter allt elände 2010 så går allt åt rätt håll och bitarna för att livet ska vara mycket behagligt faller på plats , en efter en. Lycka finns också för att jag verkligen är grymt tacksam för att jag får känna så här! Hoppas att ni genom mina ord får känna av lite av min glädje och jag önskar att den smittar av sig!!
Jag har hållit på detta ett bra tag nu men kan stolt berätta att jag är en del av det makalöst kreativa teamet på SWE Scrapbooking! Om man tittat lite noga här på bloggen kan man ha upptäckt denna nyhet redan!Thihihi. Jag vill säga så mycket tack för att jag blivit tillfrågad att skapa här, fortfarande nyper jag mig i armen! Vill du se vad vackra saker mina nya DT-kollegor skapar klicka HÄR
I feel like sharing some happiness with you gyus today!! Other than life beeing great in general I have a new asignement to tell you about! I was asked to be a designer for the faboules creative team of SWE Scrapbooking!!! I feel so honored and glad to be a part of this team...there are no words! To check out the rest of the lovelly team klick HERE!!
Inkido papper till hela kortet....jag är inne i ett stimm , finner väldig skaparglädje med dessa papper! Jag längtar tills mitt DT-paket från Scrap&Hobby kommer....det är nära nu!! Tror att det kan komma lite FOREVER papper där i och en mega rolig nyhet är att det kommer komma PRIMA saker till butiken!!!! LYCKA!!!! Håll utkik gott fokl för det är såååå fina saker!
I used Inkido papers to create this vintage congrats-card.

En liten pappersstrut med en hjärtecharm på dessa ljuvliga papper! Tusen tack för att du tittade idag!! Sköt om dig Kramar Lina Thank you for stoping by today Happy crafting Hugs Lina

6 kommentarer:

 1. GRATTIS vad kul.
  Snyggt kort
  och vad härligt att du känner dej sååå glad

  SvaraRadera
 2. Hej! Härligt att läsa det du skriver! Roligt att det går så bra för dig och din familj. Grattis till Swe- uppdraget!! Jag har ju bara träffat dig en gång men jag tycker du är en härlig människa Lina. Önskar dig allt gott! Ha en riktigt bra helg! Kramen

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag blir lika glad varje gång jag tittar in hos dig!Du smittar av dig av din glädje, Stort Grattis till ditt nya uppdrag!
  Go helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Wiiii så fint och underbara detaljer! Kramar!

  SvaraRadera
 5. Gratulerer så mye !! Spennende å følge deg:)

  SvaraRadera
 6. Hittade till din blogg idag, söker runt efter inspiration med temat vintage, hittade ditt fina kort, riktigt vackert! ska själv prova på vintage till en doptavla, svårt eftersom jag mest scrappar freestyle, men kul. Tack för inspirationen, jag återkommer fler gånger. Stort grattis till DT-uppdraget åt SWE scrapbooking! :) Lycka till!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina