Bloggintresserade

onsdag 9 mars 2011

Prima, Pion Design och annat i mixen.....

Hej!! Hoppas att er onsdag varit bra så här långt, idag har vi fortbildning på jobbet, varannan onsdag får vi gå på föreläsningar om allt möjligt intressant som rör vårt arbete på hästklinken, förförra veckan handlade det om röntgen och idag är det hygien som är på tapeten. Vi blir bjudna på lunch också... och vet ni vad, på fetisdagen fick vi alla varsin semla(eller två)! Snäll arbetsgivare eller hur?!

Efter jobbet träffade jag en kär gammal vän som jag inte sett på tio år. Vi käkade sushi och babblade så käkarna gick ur led! Hiihih, inte känndes det som det var så länge sen vi sågs och vi har absolut inte blivit en dag äldre!! Thihihiih.

Nu till mitt pyssel då...det blev en "koslig" Lo med en sååå söt sovandes Isac, han hade tvärsomnat i saccosäcken vår fine lille prins...en av dom tre!

Hello Guys!

I had loads of fun creating this Lo of little Isac sleeping in his saccosack. He looks so adorable and I just felt like putting tiny wings on him sitting him in a sea of lovelly flowers. I used a mixture of different brands and decoratoins and I think it´s liberating just to go with the flow!

Lillgubben fick små söta vingar och sitter uppflugen på Prima-kvisten, tycker att den blev lite killig den här Lo´n fast än att det är mycket blommor. A close-up of our little prince sound asleep surounded by Prime sewwtness!
Här kan man se att jag maskat med en Prima-mask över Pionpappret, och det skymtar en utstansad Martha Stewart spets bakom bokstäverna och blommorna.Den vita spetsen kommer från en Prima-förpackning som jag återanvänt.
Nu skickar jag en kram till dig och ha en bra dag!!
Kram Kram Lina

I allso used a Prima-mask to create a little more in the background and the Martha Stewart Doily Lace I love....so very useful!! Well peps...time for me to go to work and today it´s one day closer untill my family commes home from their skiingtrip I miss them sooo very much!! Thank you for visiting me today Hugs Lina

8 kommentarer:

  1. Jättehärlig LO!
    Underbar bild på lille prinsen dessutom.
    Idag fyller min äldsta prins 30 :)

    saknar dig!

    Kram Marina

    SvaraRadera
  2. Denne var bare RÅ!!!!! Gurimalla, så mange stilige detaljer!!
    klem
    Ingrid

    SvaraRadera
  3. Vilken fin Lo.
    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  4. Åhhh den är bara såååå underbar din Lo

    SvaraRadera
  5. Jag säger bara WOW!
    Jag har ett problem som kanske du eller någon annan som läser detta kan hjälpa mig med... Jag kan bara se ny allmäna blogginlägg i bloggen 23 timmar tillbaka i tiden, vill jag se något annat får jag gå in hos var och en och det tar ju en evighet... Hur gör jag? Det var inte så innan jag började rota i bloggen i mobilen. Hjälp!

    SvaraRadera
  6. Magiskt vacker =) Du är så himla duktig!!

    Kramiz Maja

    SvaraRadera
  7. Jättefin Lina! Underbar idé att klippa ut lillgubben! Du är inspirerande vännen!

    SvaraRadera
  8. Åååå, denne var nydelig! For en utrolig søt LO! Elsker den! Ha en fin kveld :)

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina