Bloggintresserade

fredag 8 april 2011

PionDesign Prima och Dysty Attic efter skiss.....

I går kväll fick jag en stund att pyssla klart ett projekt som legat några dagar(det finns en hög med sånna som stirrar på mig hela tiden och vill att jag ska göra färdigt!!) Ja ja det ska nog ordna till sig tänker jag....hrm......klona sig kanske...vi har skämtsamt pratat om detta på jobbet och alla är rörande överrens om att man skulle behöva minst ett par stycken till av sig själv för att hinna med allt man vill och sätter sig för! Någon som känner det samma?

Nu är den alltså klar...min Lo på grabbarna som jag baxat in i baksidan på en canvastavla. Just denna bild har jag scrappat några gånger bara för att jag älskar den så mycket! Jag har använt fin fina Pion Design papper ur "Ska vi ta en Fika" och Prima blommor tillsammans med Dusty Attic trä detaljer som jag färgat in och embossat. Inkido spetsen på nederkanten är yber fin och blev lite extra "piffad" med halvpärlor!

Hello Peps!

A picture of the boys you might recognize...this is not the forst time I scrapped with it, but I simply love it!! I used Pion design papers in purple tones and decorated with prima flowers and Dusty Attic chain fence and mini vine. I dyed and embossed them to fit my Lo.

Titeln lyder "Triss i lycka" och jag är så stolt och glad över våra tre fina små gossar som växer så det knakar, säger och gör så mycket roligt. Fattar inte att dom blivit så stora ...REDAN!! Lite typiska Lina detaljer med rivna kanter , blommor och fjärilar. The title of this Lo is " A trio of happiness" and I feel verry blessed to have these healty, happy full of life boys to keep us on our toes!! Här ser man fina Inkido spetsen och närbild på mitt rostiga staket. A close-up on my rusty fence and Inkido lace.
Så till sista bilden på de underbara Prima blommorna och bladen. Jag har följt en skiss Essmo och PyHobby..passa på att va med du också!
Ha en toppen dag och tack för du kikade in!
Kram Lina
On to the last close-up then...my favorite...Prima!! A corner of Prima flowers yummy enoughe to eat!!! I stamped the phrame a little here and there to get some structure...like for the eaye to have some thing to look at!
Have a great day guys, thank you for stoping by
Hugs Lina

6 kommentarer:

 1. Vilken underbar tavla det blev! Fotot är ju såå härligt å jättemånga fina detaljer, tyllen blev en favorit -snyggt! =)
  Tack för att du ville vara med i min lilla tävling. Hoppas du får en härlig helg, kram Karin.

  SvaraRadera
 2. Wooooooooooooooow!!!! Gör snyggt Lina Fina!!!!

  SvaraRadera
 3. Wow sååå snyggt.
  Underbart kort

  SvaraRadera
 4. Underbar Lina.
  Ha en bra lördag
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Lina min fina!
  Hälsning från jobbet. Linadetaljer ja, men en ny färg som man inte ser så ofta hos dig. Läckert!
  Ja visst kommer det mycket tokigt från barnen och det är så kul att se dom utvecklas.
  Tiden rusar så fort så fort....
  Kram Marina

  SvaraRadera
 6. Men Lina jag smäller av!!! shiiiit va fin den blev! Så fin och magiskt som bara du kan göra!
  kram på dig kära vän! <3

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina