Bloggintresserade

torsdag 14 juli 2011

Sommar hej med Magnolia....

Hej i semestertider!
Vi njuter av ledighet från jobb, dagis och skola...idag bär det av till badet igen med korgen full i fika! Jag är den första att erkänna att semester är en fin uppfinning...det har till och med rasslat i pyssel rummet...färdiga alster att ladda upp på de ställen jag har turen att inspirera hos. Det har ju varit väldigt skralt inspirerat från mig på sistone helt enkelt för att jobbet och vardagen svämmat över, men nu hoppas jag vara på bettet igen och kunna inspirera mera! Här på bloggen har det ju också varit betydligt mindre visade alster av samma anledning så håll tummarna att renovering och annat flyter på som det ska för då finns det också tid för lite pyssel!
Just som jag skriver är det på väg en lastbil på väg med beställda tapeter och färg mm från bästa Sävedalensfärg i Partille....klart att man beställer från Maria och Roger och deras ultra kompetenta personal. Inte så många ställen man över telefon bara kan berätta vad man är ute efter och dom bara fixar fram det!! TACK Ansi som tog mitt samtal!! Väntar med spänning på leveransen!!! Tjihoooo! Den såååå fina tapeten som ska sitta i scraprummet var restad i två veckor men det gör inget..för då hinner vi måla och sätta upp gipsskivor först och sedan är det bara att sätta pricken över i:et när tapeten kommer.....det blev fåglar och väldigt Shabby Chic mmmm Längtar!!! Har en klocka i tanken som finns hos Scrap&Hobby...skulle passa utmärkt på en av väggarna kolla va fin den är!!!
Hello Guys!
It´s so nice and warm over here and I thought I´d show a summery card to a blog friend. I used a sweety from Magnolia in matching colors with the paper. As allways I colored with distress Ink. My crafting room is in such a mess you whont belive it ...but I see light in the end of the tunnle!!! A lorry is on its way here with wallpaper and paint for our new house and we so look forward to get cracking on the renovation.
En närbild på en glittrig Tilda full med stickles, små utklippta blommor ur ett av Magnolia papprena, jag har duttat små pearlmaker pärlor runt hela kortet och lilla "grodan" har stansat ut en spellbinder ram för Tilda att skutta i...Isac älskar att hjälpa till att stansa så jag säger tackar till honom som fixat detta till mig( han e 4 år!) En sann liten pysslare!
I decided to make my Tilda sparckle with lots of stickles in different colors. Peeled paint Worn Lipstick and Christmast red and Cinnamon.
Här syns insidan av kortet med spellisramen att skriva i...den går i samma stil som utsidan och är infärgad med distress dynor, Broken China och Peeled paint.
The insida of the card with a little wrightingspace for a pesonal greeting in the same style as the outside.
Så till sist en liten närbild på glada Tilda...hoppas att mottagaren av detta blir glad och att ni andra kära bsökare får en mysig torsdag.
Tusen tack för besöket
Kramar Lina
Well thank you Guys for stoping by today and I appoligise for not wrighting in english in yesterdays post!!
Have a great thuresday and happy crafting!
Hugs Lina
Challenges:
Simon says stamp challenge

14 kommentarer:

 1. Underbart fint kort. Kul med nya tapeter :)
  Sävedalens färg och tapeter är toppen :)
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hello Lina

  How nice to see you at Stampalot this month, now I am unable to get round blogland much I miss what everyone is up to, so nice to catch up with you.

  A really pretty card and it certainy is nice an Summery to match you weather. Not so nice here in the UK though.

  Hope all is well with you and the family and thank you for joining us this month.

  B x

  SvaraRadera
 3. Hi Lina, this is just beautiful. You have showcased Tilda so perfectly. Hope the decorating goes well for you. Thanks for joining us at Sir Stampalot this month.
  Pinky

  SvaraRadera
 4. Beautiful card, and the inside is as lovely as the outside! Thank you for sharing it with us at Sir Stampalot this month, and good luck.

  Lynne x

  SvaraRadera
 5. Ett verkligen vackert sommarkort!

  SvaraRadera
 6. Härligt med ett så somrigt kort när regnet smattrar mot rutorna! JAg har blivit så kär i Magnoliorna, det blir så fint med dem! Det har blivit lite pyssel här med... Får jag blogga bilder på en av dina godingar, du vet den randiga katten? Kram!

  SvaraRadera
 7. A fabulous card! Thanks for joining us at Sir Stampalot this month and good luck.

  SvaraRadera
 8. Fantastic card

  thanks for joining us at Sir Stampalot challenge this month and good luck!

  Hugs
  Francesca

  SvaraRadera
 9. A cute and pretty creation. Thanks for joining Sir Stampalot’s challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  SvaraRadera
 10. wawwww hvor er den dog lækker og sommerlig

  10000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring

  klemmmm

  SvaraRadera
 11. Hvor er det smukt... og sååå flot farvelagt.

  Tak fordi du deltager i vores udfordring på Card and Scrap!!!

  SvaraRadera
 12. Lekre farger og nydelig sommerlig. Tusen takk for at du deltar hos Card and Scrap. Lykke til. Håper vi sees snart igjen. Klem Bettina

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina