Bloggintresserade

onsdag 14 september 2011

Tattta taaaa taaa....och nu är hon krönt!!

Hej allihopa!!
Nu har vardagen åter tagit plats efter en makalöst rolig helg med alla Nol-träffens pysslare!!
Jag har aldrig skådat så mycket härlig creativitet och goa scrappare! varje år när jag öppnar dörrarna slås jag av samma tanke...ohhhaaaa vad mycket prylar alla har med sig!!! ( Det ska väl tilläggas att min bil var max-lastad på vägen ner...inte en pinnal till hade gått att klämma in!! hihihih) John (äldsta sonen åkte med ner till Götet för att få chansen att leka med sina gamla kompisar och ta en roadtrip ensam med mamma! det är hur roligt som helst att tillbringa 6 timmar i bilen tillsammans med en lite kille som har en mun som sällan är tyst. Tiden flög kan jag säga och skrattade så jag fick ont i magen gjorde jag!
Träffen är lika rolig varje år att hålla i och alla förberedelser likaså...det var som jag sa när vi var klara på söndagen...att det kändes lite vemodigt att "moroten" var borta för detta året. Ska erkänna att planer är redan i verket inför nästa år, .detta kommer innom kort!
Jag kommer lägga upp alla fantastiska alster som deltagarna skapade under helgen men börjar med att annonsera Nols-Scrap Queen 2011. Röstningen gick till på följande vis. Under alla utmaningar helgen igenom röstade deltagarrn på alstrena utmaning för utmaning, som resulterade i olika vinnare. Rösterna från utmaningarna sparades och på söndagen räknades de samman . Den lyckliga som kammat hem flest antal röster och som vi gratulerar till att kunna titulera sig Nols Scrap Queen 2011 är ingen mindre än Camilla "Snabbscrapparen " Pettersson!!!!
GRATTIS GRATTIS CAMILLA!!! Det var fantastiskt roligt att se din reaktion!
Överräckandet av kronan gjordes av förra årets drottning Linda "Scraplinda" Horn som verkligen visste hur Camilla kände sig!!
Priset till årets drottning var sponsrat av HOBBY&HANVERK och REPRINT.Det vackra albumet som kommer följa kronan framöver är både scrappat och sponsrat av Pyssedags Ciza.
Eva på HOBBY&HANTVERK sponsrade Nols Scrap Queen med ett makalöst Melissa Frances kit inehållande ett paper pad, blommor, spets, matchande cardstock, halvpärlor och tags och REPRINT stod för den fina rosa scrapväskan.
Ni ska ha stort TACK!
Jag vill tacka alla våra underbara sponsorer för att ni ställt upp med så fina priser!!
Utan er hade helgen inte varit den samma!!! Det är ni som gör så att jag har den stora äran att dela ut alla dessa fina saker till de kreativa deltagarna som en morot för att dom är så duktiga!!
STORT TACK TILL
Ni är bäst!!
Klicka på sponsorernas länkar och ta en titt på allt vackert som erbjuds!!
Det varmaste av tack till alla er deltagare som förgyllde Nol-träffen 2011
Fler inlägg om träffen kommer
Massa kramar Lina

8 kommentarer:

 1. Grattis till vinnaren,jättefint pris.

  Tack Lina.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Tack Lina för en underbar helg!!!

  SvaraRadera
 3. Tack för allt arbete du lagt ner samt all tid! Wow! Det var mycket mysigt att sitta där och pyssla och äntligen få träffa dig. :)
  Och Camilla är en värdig vinna. :)

  Och det var trevligt att få vara med och sponsra till vinsterna.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack till alla som röstat på mig! Jag känner mig så hedrad och glad. Kronan är i säkert förvar och väntar på en fin plats i mitt hem. Priset jag fick är helt fantastiskt, väskan kom till användning direkt, bilder kommer... Jätte tack till alla deltagare, till Lina du underbara, till Maria och Sari för er service och trevliga sällskap och till mamma Gunilla i köket, vad skulle vi göra utan henne. Kramar från Camilla.

  SvaraRadera
 5. Tack Lina för en fantastisk helg med såå mycket kreativitet. Uppdatering kommer snart i min blogg. Tack för allt arbete och tid du lagt ner för att ordna denna otroligt roliga helg! Är så kul att träffa andra likasinnande och utbyta idéer och inspiration, få låna/testa andra saker.
  Stort grattis även till Camilla!
  Kram Catrin

  SvaraRadera
 6. Världens bästa Lina!

  Tack för en härlig, mysig, god och avslappnad mara! Själv fattar jag inte att du orkar dra igång och genomföra hela kalaset men det är guld värt för oss som har förmånen att få komma!

  Jag fick inte riktigt tid att prata med dig, skulle ju frågat hur ni trivs på nya orten, hur dina dagar ser ut nu för tiden, hur framtiden ser ut osv osv... men det får vi väl ta nästa gång ;-)

  Kram på dig allra finaste,
  Malin

  Ps. You look hot in your Pj´s :-) Ds

  SvaraRadera
 7. Stort Grattis till Camilla - hon är duktig!
  Tyvärr fick jag återbuda i sista stund men jag blr glad att läsa att planerna för nästa års träff redanär på gång. I'll be back!

  SvaraRadera
 8. Oj!
  Jag visste inte ens om vem som vann! Men visst var det kul att Camilla vann, för jösses som hon skapade!
  Och det är fantastiskt kul att se utvecklingen på hennes scrapresa! Näe, nu måste jag in och gratta Camilla!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina