Bloggintresserade

torsdag 9 augusti 2012

Prima artjournalsidor till The Color room..... Palette 122


Oh det är så himla roligt att få kladda och komponera i sitt artjournalblock! Jag hittade ett toppen block på Panduro...förvisso var det dyrt( lite över 100 kr), men sidorna är av tjockt papper 160g och krusar sig inte hur mycket mist, vatten och färg man än pyttsar på....gillar :))
i detta block kommer jag skapa närhelst andan faller på och sidorna kommer ju se ut som dom gör beroende på vad jag är på för humör och vad jag har lust med just då...det är det sköna med en artjournal, man kan i efterhand bläddra och se olika sidor som speglar vad som hänt och hur man tänkte just då!! Spännande!!
Jag är ju lite pastellig och shabby chic i skapandet så här är en sida som ganska väl speglar detta:))
Jag har använt en skiss och palette från ett av mina favoritställen The Colorroom. Där skapar man efter förutbestämda skisser och färgkombinationer som ALLTID är mycket inspirerande och roliga, sedan laddar man upp sitt alster i deras galleri. Man har chans att se vad alla andra kreatörer skapar och så kan man ha tur att bli framröstad och få sitt alster visat, dom brukar ha en 4-5 st sådana varje vecka!! Man behöver ett lösen och ett loggin för att kunna delta, som vilket forum som helst igentligen. Jag har använt Primasaker och Crafters Company-papper till dessa två sidor och ett Primajornalingcard har jag vikt på mitten och fäst på ena sidan för att kunna skriva de mer personliga sakerna i:)) Syns på nästa bild!
Sidorna kommer handla om min kärlek till min fina man och att han älskar mig med alla mina fel och brister:)) Här kan man se vad jag gjort med det dubbelvikta journalingkortet från Prima, alltså det är vikt på mitten och gjort så att man kan öppna det och skriva inuti. Jag dekorerade med en gullig raisinsvamp och textsstämplade Prima blommor!Det är lite olika tekniker och material använt på dessa sidor. Jag grundade med vattenfärg och sedan acrylfärg, stämplat med acryl och vanliga vattenfasta dynor. Mistat med glimmermist i varierande färger och använt Primamasker.
Det är väldigt roligt att se sidorna växa fram från ingenting och jag önskar att jag vore bättre på att filma och lägga upp på Youtube. Ska verkligen försöka ta mig i kragen och göra detta:))Jag använder kolpennor för att skugga med så att mina motiv blir lite mer levande och poppar ut!Man kan även se här att jag stämplat med vit acrylfärg och en swirlstämpel från Prima.Utklippta detaljer så klart och allt fäster jag med matte medium....super bra och torkar på ett kick! Det fina ocket fick jag av min snälla pysselvän Tessan och det piffade jag till med Pearlmaker. Vita ramar runt orden med acrylfärg och så var sidorna klara att börja skriva på:)).
Hoppas att ni haft ett trevligt besök här inne!!!

Nu ska jag skriva ett litet yippieee oxå så här på sluttampen!! Min artjournalsida som jag gjorde till Priams July BAP blev visad bland andra fina alster på deras blogg!! Wiiiiii!!!

Det gör mig så glad!!!!!

Tusen tack för att du hittade hit!
Kramar Lina

2 kommentarer:

 1. Wohoooooo!! You rock Lina!! :D
  igår fyllde jag min mistförvaring med mina mister och hör och häpna..jag får nog bara plats med två till i den.. hade visst fler än jag trodde hihihii :)
  kram <3

  SvaraRadera
 2. Jag måste komma igång...du gör så mycket fint. Men just nu är min skaparsjäl död.
  Jag beundrar allt du gör och fattar inte hur du hinner.
  Kram Marina

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina