Bloggintresserade

söndag 7 oktober 2012

Shopping i staterna och ett nytt Primakort!
Hej på er!
Jag har precist packat upp pysselsakerna efter mysiga Gråboträffen, det tog lite tid kan man säga men det finns ju en liten ursäkt och det är att mannen och jag tog oss en liten resa till New York. Vi gav varandra den resan i 40 års present och det var helt underbart. Det är både mysigt och grymt roligt att få umgås på tuman hand:))
Vi snörade på gympadojjirna tidigt på morgonen och sen gjorde vi Manhattan i kvadrat i 4 hela dagar!!! Vill dit igen!!
Vi tittade på allt möjligt och det blev som av en händelse ett besök på en pysselaffär också. Jag har ju lovat att visa vad jag köpte och i detta inlägget kommer det:)) Passar på att dela med mig av ett Primakort jag gjort med de galet vackra Romance Novelpapprena! Jag är storm förtjust i dessa men fick hålla tillgodo med paperpad 6x6 då de stora papprena inte kommit in än.Vackra Prima blommor kan msn liksom bara inte få för många av. Den söta kapsylmedaljongen och fjärilen har jag fått av bästa Tessan. Hon vet att jag är en riktig fjärilsnörd:)) Tror att hon haft den där fjärilen liggandes i åratal och jag använde den efter ett par minuter hihihihi!!!Fiiina chipboard dekos som tillhör serien Romance Novel och utklippta detaljer från papprena dekorerar kortet. Ett mycket snabbt och enkelt kort att ge till någon man tycker om!Så kommer vi då till vad som shoppades i pysselväg när vi var i New York...... Vi besökte en liten men till bredden fylld butik med två underbara butiksbiträden i!!
Det fanns massor av stämplar men jag hade siktet klart inställt och visste precis vad jag letade efter..... Till min stora glädje hade dom nästan allt jag var på jakt efter:)) Det blev Primablommor, Chirsty Thomlinson stämplar, Faber Castellepennor(inte med på bilden), fjärilsstämplar och chipboardfåglar från Prima:)) innan vi lännade ljuvliga INK PAD fick jag en tootbag av gulliga Ann , den ska få färg och dekorationer innan jag visar den:))
jag rekommenderar varmt att besöka denna lilla butik om ni befinner er på Manhattan!!
Jag är sååå sugen på att sätta igång att pyssla med allt nytt jag köpt både i USA och i Göteborg då jag var ner på Gråboträffen))
Kramar till er från mig:))
Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Underbart vännen
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt för dig och mannen att komma iväg, det är ni väl värda efter allt ståhej med flytt, småbarn mm. Som sagt jag har varit i NY för 40 år sen....hihi....gammal kvinna nu.....då fanns inte scrapbooking i min värld.
  Jättefina saker du köpt.
  Kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina