Bloggintresserade

söndag 29 november 2009

It´s all in the frosting!! Till Månadsutmaning

Kom på i gårkväll att I:a advent betyder supermysigt pyssel hemma hos Jennie, ville ha något litet att ge henne som tack för att hon ordnar detta för oss tokpysslare varje åroch vad som kom i tanken var en Muffins!!! Basen gjorde jag av Rågpuffarnas paket och sen dekorerade jag med glittrigt Duddlebugg Papper och massor med blommor, en Monokromatisk Muffins blev det!!!!Jag slingrade cerise ståltråd runt hela härligheten och använde både band och papper att fylla toppen med, som pricken över I:t gjorde jag en "ros" av band med förstärkta kanter och satte ett utklippt hjärta med bling högst upp! Nu bär det i väg mot en härlig dag med julkransar ljus glögg och pepparkakor Kram till er alla! Muffinsen ska få åka på Månadsutmaning hos kika in och se allas fina bidrag och besök denna trevliga blogg!

5 kommentarer:

 1. Vilken underbar muffins!! Härligt med rosa med!! Trevlig 1:a advent!! Kram

  SvaraRadera
 2. Men hallå!? Människa, vilken underbar muffins!! Fantastisk! ♥

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. WOW! Sååå snygg!! =D Så roligt att du vill vara med i Handarbetas månadstävling =D

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 4. WOW!!!! Sååååå sjukt snygg, alltså!!! Den vill jag sätta tänderna i!! Jennie måste ju ha blivit superglad för en sån fin gåva, och du vinner säkert första pris med den! Lycka till!!

  SvaraRadera
 5. Tack snällaste du! Jag blir så glad...kommentarer och feedback betyder massor!!! Jag lever på hoppet nu, måste strax va dax att få veta vem som är den lycklige vinnaren!
  Kraaam

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina