Bloggintresserade

söndag 17 januari 2010

Ett enkelt valentin i turcos/röd/vit

Nu har lille John varit med och assisterat! Han har "svampat" blommor med nyinköpta distressen Faded Jeans, först "pangade" mamma ut blommorna i drivor till sonens förtjuselse(mamma nu kan vi måla heeeela natten)...eh hrm undrar var han har fått detta ifrån, nå ja, lill gubben kom i säng i någorlunda rimlig tid...under massiva protester!!! Ett ganska enkelt kort i från mig...kan ju va skönt me lite omväxling.Och inte ett mönstrat papper så långt ögat kan nå!!! Det röda trähjärtat fick små prickar av vit pearlmaker och runt hela kortet finns turcosa glitterstick prickar. Blommorna blingar och glimmar...vet inte om det syns så bra på bilden, vissa har halvpärlor till pistill och vissa glitterstick i olika färger.Detta kort ska vara med här.Kram Lina

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Vilka fina alster du gör.
  Och visst är det roligt när man kan sprida hobbyn vidare till sina små.
  Min äldste son, 9år, scrappar själv numera :-)

  Kram Peggy

  SvaraRadera
 2. Hej och god morgon på dig Lina:)
  Åter ett jättefint kort som jag tycker mycket om:) Du är jätteduktig och jag gillar sammansättningen av layout och färger som du använt dig utav:)
  Min kära svärdotter är alltid så himla glad och tacksam för allt som jag gir henne:) Det är alltid lika kul att skapa något till henne för man får så mycket uppskattning för det:)
  Ha en underbar måndag och vecka, kramar från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina