Bloggintresserade

onsdag 13 januari 2010

Explodingbox, tävlingsbidrag till STÄMPELTSUDION

Det ska bli roligt att ge bort detta kort till någon gifter sig!Och så ska det först få tävla lite Här .Allt som gick åt var två cs tre mönstrade papper , ståltråd pärlor lite band och glitter. På locket har jag stansat ut en fin fjäril och dekorerat med halvpärlor och blomma. Fjärilen har blivit lite extra tjusig med glitter på vingarna. Love har jag "skrivit" med samma ståltråd som jag gjorde mitt dekorationerna med Utsidan är här helt utfälld och jag har stansat ut hjärta i wellpapp med svart bakgrund och blommor förståss!Vet inte om det syns så bra men det ligger dagg droppar på blommorna som jag gjorde med nyinköpta glossy accents (Scrapplagret! Insidan av boxen helt utfälld! Valde att inte ösa på med en massa dekorationer här utan att mitten ska fånga blicken! Prickiga pappret är från Inkido och det turcosa är paper pad (sammets papper).Snurrade långa pappersremsor från olika papper runt en smal penselför att fixa lite "fjong" på dom, fäste dom med extra sticky teijp runt hjärtanen med pärlor som jag gjort av svart ganska stadig ståltråd.Stack ståltråden genom det prickiga pappret och vek den innan jag fäste det på cardstocken Jag har länge velat göra en sån här men inte haft tid att leta rätt på hur man gör, men så sprang jag på en jätte bra "ritning" hos talangfulla Angelica/Dolliver, hon har gjort en jätte fin!( Vet inte hur man lägger en länk, men vill lära mig!!!) och då var det bara att sätta igång!Hoppas att det frestar till att göra en egen! Kramar Lina

8 kommentarer:

 1. Vet inte riktigt vad jag skall säga.Hakan har nämligen ramlat ner på tagnetbordet och munnen bara gapar.KANON SNYGGT!
  Bra sätt att göra en ask/kort.Skall lägga det på minnet.

  Många kramar!
  Dekorationen är super!!!!

  SvaraRadera
 2. Men va snäll du är!!! Jag tycker som du ...varför bara ge "vanliga" fyrkantiga kort när det finns såååå mycket annat att göra som dessutom imte är kångligt!
  Tusen tack för din goa kommentar
  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Men gud så kreativt och snyggt!! Jag kan aldrig bli lika duktig som du!! Haha ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 4. Hörre du Mia....ta en titt bland alla dina underbara askar kort och annat så ser du snart att du spelar i topp divisionen!
  Kram till dig

  SvaraRadera
 5. Du är helt....OTROLIG!!!!
  Den är suuuper söt!
  Kram Karolina

  SvaraRadera
 6. Lina........ den är underbar!!!!! Tack för ett superdupersnyggt bidrag till vår tävling!!!!


  Och du.......! Tack, tack, tack..... för den underbara KAOS:en jag fick idag!!! *Jublar och skuttar (nåja, nästan!) runt av glädje!* Bloggar den nu...

  Kolla mailen om en stund, så ska jag hjälpa dig med hur man lägger in en länk.

  Kraaaaaaam!!

  SvaraRadera
 7. oj så flott! lekre farger!
  kram

  SvaraRadera
 8. Hej på dig Lina:)
  Jag hittade dig via en annan blogg och var bara tvungen att tala om att jag tycker att du är jätteduktig och jättekreativ:) Vad mycket ögongodis och fina saker det fanns här, tack snälla för att du delar med dig av dina fina saker:) Ha en jättetrevlig helg och kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina