Bloggintresserade

fredag 1 januari 2010

Sicken tur!

Hoppas att Nyår var som ni önskat!!! Vi firade här hemma med familjen i år bara. På menyn stod ungsbakade getost fyllda proscutto knytten till förrätt, varmrätten parmesan späcakad kycklinfillet med bandpasta och rödvinssås och tillsist vaniljpannacotta med hallon.Mums och fortfarande proppmätt!! Redan kl 21 startade vi smällar festen så att barnen fick vara med, hunden hoppade glatt runt i takt med barnes förtjusta skutt!...pappan hade köpt ett rejält paket med krut, till barnens stora lycka!! När sedan alla små godingar somnat sött och lugnet lagt sig degade vi i soffan och reflekterade över årets alla händelser.Bestämde mig för att titta in på bloggen en sista gång innan2010 och då....... En alldeles underbar kommentar från REIJA http://scrapgirlworld.blogspot.com/ att jag gått och vunnit detta makalösa vintage paket! Jabba dabba dooooo!!! Lycklig som en lärka!!!! tack snälla Reija. Nya året kan inte börja så mycket bättre och jag har massa förhoppning att nya året kommer bringa tonvis med pyssel!!! GOD FORTSÄTTNING PÅ ER!! Kram Lina

5 kommentarer:

 1. Gott nytt söta du! vilken bra början på året och vilket gott slut..mums.....

  SvaraRadera
 2. Ja, man får väl hoppas att detta flax håller i sig! Inte dumt att vinna scrapprylar....för det finns en tendens att tömma plånboken kvickt i affären, dvs om man inte har turen att träffa världens snällaste korgstädare!!
  kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Å vad spännande att min vinst är på väg!! Kanske det dimper ner redan imorgon!? ;) Grattis till din vinst med! Tänk vad mycket fint du kommer att skapa av det!
  Ha en trevlig söndag kväll!! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig nyårsafton!! Och grattis till vinsten :-)
  Det var mysigt att springa på dig på torget idag!! kramar

  SvaraRadera
 5. Du r ju fantastiskt kreativ... Jag blir alldeles andfådd av alla härligheter...
  O n sån turgumma du verkar vara då... Vinster hit o vinster dit... :-)...

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina