Bloggintresserade

lördag 27 februari 2010

Grabbigt!

Detta kort är enbart gjort på saker man kan ha hemma....alltså inga köpta scrapprylar!! Jag klippte ut de röda bokstäverna ur ett av COOPS special K fling paket , samma med stjärnan och "Du" som jag färgade in med barnens vattenfärger. "Du" skrev jag själv på kartongens insida och klippte ut. Doodlingen på "Du" är gjord men mannens gamla tipex. Bakgrunds stjärnorna är duttade med en make up svamp och vattenfärg och voila så har man ett persomligt och INte dyrt kort att ge bort!!
Alla som besöker bloggen är inte scrappare(men man kan ju försöka lura in dom !!!) Här är ett kort man lätt kan göra även om man inte har en massa shysta scrapprylar hemma, kommer att visa lite sådanna kort in i mellan här på bloggen!
Allt du behöver är lite tidningar( att klippa bokstäver ur, det är bäst med omslag för att dom är lite stadigare offtast.), klister av något slag, olika knappar som du säkert har gömda i sy korgen(eller ring mamma!!)...i värsta fall kan man norpa extra knapparna som offtast sitter vid tvättrådet på era kläder!! Vatten färg, eller kanske barnens kladdkritor. Bara fantasin sätter gränser för ditt skapande! Ska man på kalas och inte har något kort, så är det bara att klippa och klistra för att få ett pesrsonligt kort att ge bort!
Jag ska visa ett likadant kort som detta gjort med enbart ovannämda saker, och det kommer i detta inlägget...måste bara få lillebror att ta en behövlig tupplur!
Till detta kortet har jag använt vit cs till bas och stöpplat Faded Jeans runt en stjärnmall, knappar satt i en cirkel och en röd distressad stjärna med Worn Lipstick och en doodlad söm. Grattis är utstansad "Merry" och Grabben utstansad " Chick-a-bee". Runt kortet har jag chalkat med svart stämpeldyna. Lycka till vänner och kom i håg att alla bosktäver ni hittar inte behöver vara lika stora eller ens ha samma färg!!
Kram Lina

3 kommentarer:

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina