Bloggintresserade

onsdag 24 februari 2010

Tacksam!!!

Denna skapelse är gjord efter makalösa TESAN´s mall...hur kul som helst att göra och det blir en fröjd att ge bort.....!! Hoppas personen i fråga blir glad...och nu kan jag inte säga mer!!! Kortmakarens söta giraff blev lila ( hoppas han inte misstycker!!) och fick glossy accent över hela sig...plus att små klåfingriga barn fingrar var tvugna att känna vad det var för glansigt på....så det är gjort några gånger extra!! Till fluga fick giraffen en rosett av rosa garn. Innan jag börjde dekorera åkte skapelsen genom cuttlebuggen och fick sig två QK stansade hjärtan med amourbågarna mot varandra, som fönster sitter ett fint silvrigt nät fäst med teijp på insidan. Veckade sidenband och gjorde en blomma som sitter i den utstansade blomman, bladen är utklippta i cardstock. Min lila giraff är fäst med 3D kuddar så den sticker ut lite! Båda stämpel motiven är färglagda med tombow pennor. Passar på att ha med denna gåva hos Robyn för jag tänker att om man försöker tävla med mycket man gör då behöver inte mannen bli så uppspelt att man lägger stora pengar på sin hobby utan att man kanske kan få lite grejjor istället!!!! Det är dagens tips från mig!!! Finns det någon mer som handlar pysselsaker kontant?????? För att det inte ska vara föööör tydligt i checkboken!!! Hihihihiiii.
Den nya fina stämpeln från REPRINT...jag bara älskar den!!!! Då jag vann detta set kunde jag inte på något sätt välja vilket av alla de fina seten så jag bad om hjälp och detta ljuvliga set var det som kom!!!! TACK!!!! Fönstret är av ett 12x12 inc papper med befintliga vite rutor i, lite fina blommor brads och bladranka! Det var väldigt kul att göra ett "kort" som detta och det ska bli roligt att ge bort till denna rara person!!
Kramen till er!!

9 kommentarer:

 1. Hi Lina

  the box is sooo beautiful ... the giraffe is totally sweet ... this is a beautiful gift ... the person who gets this wondeful box must be a happy person :0)))

  Hugs
  Nicole

  SvaraRadera
 2. You are the sweetest Nicole!!
  Hope all is well!!
  Hugs lina

  SvaraRadera
 3. Ett roligt kort som vanligt från din sida och ytterst härligt dekorerat! Har själv försökt på mig "en pyramid" men det var inte lätt, roligt att man kan hitta din mall :) vad var det för super pennor som du har använt ? / paulina

  SvaraRadera
 4. Hej Paulina!!
  Om det är TOMBOW pennorna du menar så är det pennpr som har en spets som ser ut som en pensel....me like!!! Ville du ha mallen på pyramidkortet så fixar jag det!!
  Kan lägga upp det på bloggen senare idag!!
  Det är så kul att höra av dig!!
  Ha en härlig dag och så kommer det lite pysselsaker till dig här på bloggen då....
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Hi there lina
  loving this box very much its stunning.
  hugs chris xx

  SvaraRadera
 6. Kul att du testade trekantsasken. De blev jättefina:) Ha en bra helg. Kram Tesa

  SvaraRadera
 7. Hej Tesan!!
  Det är en och samma ask...fast bak och framsida!!!, men kan lova att det blir fler!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 8. Jätte tjusig ask du gjort :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 9. Tack Lina, kunde väl aldrig tro att den skulle hamna hos mig i min bokhylla. Men nu står den där och pryder sin plats. Den är underbar!
  Kram kram kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina