Bloggintresserade

tisdag 13 april 2010

Bilder som jag lovat......

Ja.....här är dom, skorna jag hade på Hannas dop och som prästen tyckte var så snygga och GÄRNA hade haft!!!! Snacka om cool präst alltså!!!!! Det är Eleonors förtjänst att jag har dom här skorna i min ägo, för hade inte hon varit med när jag såg dom i affären hade dom aldrig flyttat hem till mig...så TACK Eleonor för att du övertalade "fegisen" i mig att köpa dessa som jag använt massor!!! Och så närbilden på ena nattuksbordet!!! Har sovit gott i vårt "nya" sovrum i den härliga lime färgen!! Kram Lina

6 kommentarer:

 1. Åh så tjusiga skor!!! Passar på en vacker tjej som du. Själv e jag född med stora fötter så jag hittar inga snygga skor i affärer som passar mig utan får leta på nätet.
  Lyktorna var fina :))

  SvaraRadera
 2. Hihihiihi....jag har också pråmar till fötter....(41!!!) men säg inte det till nå´n....hihihhi Tack för alla dina härliga kommentarer!! I lav jo!!

  SvaraRadera
 3. Aaah så fina skor! Älskar färgen! Jag hittade ett par cerisa pumps på skoaffären bredvid apoteket idag och jag försöker på något sätt övertyga mig själv om att jag är värd den skyhöga prispallen... Gillar även det limegröna i ert sovrum! Så mycket man kan förändra med lite färg! Ps. Nu har vi fått penicillin för två av tjejerna så jag räknar med att vi blir friska snart. Sen får vi ta och träffas!

  SvaraRadera
 4. :D prislappen :D

  SvaraRadera
 5. Klart att du ska köpa skorna Reija!!!! Tror att dom här kostade runt 700....inte helt säkert men dom e köpta på Bianco Footware på Allum!!
  Längtar tills vi ses!!!!! Ha en härlig dag!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 6. Åååh, wow!!! Vilka skor! Såna skulle jag aldrig kunna gå i, inte ens då jag var frisk klarade jag av såna smala, höga klackar!! Impad på folk som verkligen kan gå i dom.

  Såååå fräscht ni fått det i sovrummet! Tänk vad en liten, liten förändring kan göra stooooor skillnad.

  Ha det gott, kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina