Bloggintresserade

söndag 30 maj 2010

Mitt första Bind it all verk...till mamma

Ni kan inte ana hur bra jag och mamma haft det i helgen.... önskar att ni alla någon gång får chansen att åka..... vi har lökat oss på Tylösands spa och nu känner man sig totalt avslappad och redo att hugga in på en ny vecka!! Jag är oerhört tacksam till min Mamma som bjöd iväg mig på denna helg fylld med relax , fantastisk mat och massage prommenader på stranden, mm mm ,så för att visa hur glad jag är för allt detta fick mamma ett Bind it all anteckningsblock och en tag och medföljande kort förståss som jag visat tidigare här på bloggen!!
TACK MIN KÄRA MAMMA!!!!
En finnurlig och väldigt användbar liten apparat den där Zutter BIA maskinen....den och jag kommer bli mycket goda vänner!!! Jag har använt mig av VILDAS fin fina stämplar och på varje papper innuti har jag stämplat och distressat så insidan också är fin....insidan sprakar lite mer om jag säger så!!! Fniss! Min mamma är lika förtjust i djur och natur som jag så mestadels går stämpelmotiven till sidorna åt det hållet!!
Varför framsidan är SVART/VIT kommer ann på att VILDA har en kul utmaning med just detta!!
Sen som pricken över I:et hade jag turen att vinna genom lottning Ulricas utmaning med min BOM LO!! Helgen kunde inte avslutas bättre...att ha haft det så bra....ha turen att vinna och att få komma hem till alla mina goa grabbar!!!
Jag är en lycklig liten prick!!!!
Kramar till er Lina

6 kommentarer:

 1. Du e en liten turtjej du!! Spa, vinst och kul Bind it All. Den e förträfflig.

  Kram och tack för gulliga kommentarer i min blog.

  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Men vilken härlig helg du har haft! Ja ligga på spa och gotta sig är väldigt skönt ibland! Man känner sig så härligt bortskämd! Jag gillar vildas nya stämplar jag vann en inne hos fruarna lilja som jag väntar på. Ska bli kul att få hem dem. Jättefin anteckningsbok, din mamma måste ha blivit jätte glad för den!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Oh Lina, it is so so so beautiful, I love it.
  hugs chris xx

  SvaraRadera
 4. Hej,kära Lina!
  Tycker ditt anteckningsblock är jättefint och snyggt i bara Svart-Vitt och giraffen är ju bara så bäst...fniss!!.Din mamma blev nog jätteglad.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej vilket underbart fint kort du har gjort i svart/vitt. Jag ser ingen röd bock framför ditt bidrag?
  Christine/VildaStamps

  SvaraRadera
 6. Underbart Lina att du har haft det så skönt med din mamma!!! Man behöver samla krafter för att glädjas åt det vardagliga sen. Jag gillar ditt svartvita verk jättemycket! Och layouten här under: fantastisk!!! Så vacker och "välbalanserad" i färg och form! Alltid kul att besöka din fina, glada blogg! Ps. Du får verkligen ursäkta mig för min sociala svacka Lina. Jag hänger inte med livet just nu. Mailar dig ikväll :).

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina