Bloggintresserade

tisdag 22 juni 2010

Syskon kärlek....

Denna Lo handlar om att storebror hjälper lillebror upp för berget i skogen vi brukar gå...det var så härligt att se detta sammarbete och Johns uppmuntrande pedagogiska utläggning till lillebror Isac om hur han skulle sätta fötterna för att komma upp.
Till Lo har jag valt ett svart Cardstock som jag ruggat i kanterna, det oranga bakgundspappret började som ett vitt cardstock och detta distressade jag med TIM HOLTS Rusty Hinge skrynklade i hop det ordentligt efter att jag sprayat det med glimmer mist TATTERED ANGELS Bronse, sedan sotade jag vecken med Black Soot innan jag strök det med stykjärnet Man kan ha ett bakplåts papper i mellan så att man inte förstör sina kläder ...om man inte är välsignad med ett pyssel strykjärn förstås!
Mina två tags är gjorda på samma sätt men också stämplade med TIM HOLTZ stämplar. Till den gröna valde jag Peeled Paint och Broken China och stämplade sedan med Bruched Corduroy, till den oranga använde jag samma färger som till mitt bakgrunds papper. Skar ut två remsor ur TIM HOLTZ paperstack , ruggade kanterna och satte dom närmst min svarta Cardstock. Eftersom jag älskar blommor så var det självklart att sätta en slingrande rad med just sådanna från PRIMA och som avslut surrade jag grovt natursnöre knöt en rosett och satte en liten hjärtecharm i den. Detta alster är min tolkning av LO skiss utmaningen på Midsommar Cropen på Svenskscrapbboking
Många kramar Lina

2 kommentarer:

 1. Hi Lina
  this is so so fab I so so love your scrapbooking layouts, this would also look good on a card.
  hugs chris xxx

  SvaraRadera
 2. Å vilken härlig LO! Gillar verkligen att det är så lite färg i fotot och att barnens jackor liksom lyfter fram färgen.
  Jättefin! Me like...........

  Kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina