Bloggintresserade

fredag 23 juli 2010

Graphic 45 alter och DT uppdrag för Scrap&Hobby...

Fantasin bara rockar loss när man får syn på dessa förtrollat vackra papper från Graphic 45 serie Halloween in wonderland! !!
Jag hade turen att få dessa i min goodiebag på pysselträffen hos bästa Scrap&Hobby. Utmaningen var att skapa fritt med det som fanns i påsen och det här var det första som slog mig...att göra en magisk sago ask till mina små troll som älskar figurer, troll, feer och andra små alver...
Locket är på kanten cracklat med Dysty Concord och jag måste säga att det smärtar mig att klippa i vackra papper men det blir ju fint till sist och man måste ta mod till sig tycker jag!!
Scrap& Hobby är toppen ...av många anledningar och jag känner mig mycket lyckligt lottad att få vara DT-tjej just där ska ni veta, men en av dom är att butiken hänger ihop med en färgaffär som även säljer knoppar och skåpsbeslag mm och just ett antikt skåpsbeslag sitter här brevid flickan och kvasten! Titta in på bloggen och läs mer om hur jag gjort min sagoask! Bjuder på många bilder idag!! Håll tillgodo gott folk! Speciellt förtjust i Prima saker måste jag erkänna!!! Det är väldigt roligt att kombinera ihop dom till orginella blommor! Denna bild med en av tagsen ur detta ark får avsluta detta förtrollade inlägg och jag tackar så mycket för titten! Må väl! Kram Lina

5 kommentarer:

 1. Jag skickar min adress...hehehe....Gud va fin den va jag fullkomligt älskar den.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar ask!!! Visst är det svårt att våga sätta saxen i fina papper?! Men min favorit på denna asken blir ju ändå beslaget!!! Såååå underbart!!! Förstår verkligen lyxen med att vara dt-tjej hos dom, om man kan få såna underbara saker i paketen!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men så fin ask! Ja G45 har väldigt fina papper. Asken i föregående inlägg var hemskt fin den med! Kram

  SvaraRadera
 4. Nu har jag fått mer användning av pappren jag fick i påskswappen från dig! Kika in till mig, och se när jag använt en av de senaste nyheterna borta i USA!! ;-)

  SvaraRadera
 5. Svarar här:
  Ja, visst ser hon ut som en "råttador" Det tycker jag med. Men egentligen är hon en ganska platt råtta. Nämligen råttis/flat och dessutom lite berner senner. Så hon är ganska stor. Och hon har nog adopterat Håkan som husse lika mycket som vi adopterat henne som hund :) Hon är hunderbar!!!!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina