Bloggintresserade

torsdag 22 juli 2010

Altrad låda och DT alster åt Scrap&Hobby....

En av de två lådorna är färdig och har bytt ägare, nu bor den hos Evelina 6 år! Pappret jag använt i rivna småbitar kommer från Freja Skaparpgård designade av Anette Philip. Dessa vackra papper kommer vi få in hos Scrap&Hobby innom kort!!
Jag hade turen att på Kungsbackamässan få ett set med fina papper av Anette att skapa vad jag ville och här är mitt första alster. Lådan som jag idag bloggar hos Scrap&Hobby målade jag först med vit acrylfärg och sedan vit Specialty Glase-Pearl runt alla kanter för att det skulle skimmra fint bakom det vita cardstock pappret.
Embossade rosor och Inkidospets med rosa halvpärlor från Reprint. De rivna kanterna är distressade med Aged Mahogany. Här syns den sydda sömmen tydligt och mina snurrade kanter runt lådans spännen. Olika sorters band och garn pryder hantaget och en söt liten charm från Kort og Godt, där det står " Made with love". The Greetingfarms underbara stämpel är färglagd med distresser
 • Hud Tattered Rose/ Worn Lipstick
 • Stjärnor Mustard Seed/ Wild Honey
 • Klänning,skor och rosett Fired Brick/Dried Marigold
 • Muffins Chruched Olives/Dried Marigold
 • Jordgubben Bran Door/ Peeled Paint
 • Hår Valnut Stain

Glittrade till lite detaljer med cinnamon, diamond och worn lipstick stickles.

Sista "finessen" med lådan är ett lönnfack där Evelina kan ha alla sina hemligheter!! Drar man i de prickiga organzabanden får man upp ett extra lock som är dekorerat med servett decopage! Jag måste säga att dessa lådor är så roliga att jobba med och en toppen pressent eller egen förvaring....den stora lådan står klar i väntan på att kunna bloggas och förmodligen blir det inte förrän i September av en väldigt rolig anledning som jag inte kan avslöja just nu!!! Men så fort jag får så delar jag med mig!! Önskar er en härlig pysseldag och glöm inte att kika in hos Scrap&Hobby och lämna lite kommentarer...det kan löna sig !!!! Kram Lina

4 kommentarer:

 1. Hi Lina, its so beautiful, I love that little girl, what a little treasure box.

  thanks for dropping by my blog, I have not done much lately as I am back on the decorating, its going well , done 5 rooms, 3 more to go! thanks for asking, Im fine.
  hugs chris xx

  SvaraRadera
 2. Guuuud så underbar!!!!!! Det där "Specialty Glase-Pearl" var nytt för mig, det måste kollas upp!!!! Hahaha, jag som gett mig själv köpstopp, för att spara pengar till scrapträffen hos dig! Åsså hittar jag heeela tiden massa fina grejer som jag bara MÅSTE ha, SEN ska jag spara pengarna. Hihihi, får väl ta en diskussion med maken om förskott på några månaders hobbypeng för att kunna shoppa nåt hos dig!

  Helt underbar låda, som sagt, blev sååå sugen på att göra något liknande själv. Ha det gott vännen!!

  Kraaaam!!

  SvaraRadera
 3. Hej Lina ! Verkligen vacker och jag gillar roooosa :-)
  Hoppas lilla tjejen förstår vilken skatt hon fått.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 4. Hello Lina

  An absolutely gprgeous box, a really special piece of work.

  B x

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina