Bloggintresserade

tisdag 20 juli 2010

Prima LO då lillebror kom hem från BB....

Hoppas att ni har det bra i värmen!! Idag när vi kom hem från dagis drog vi ut vattenslangen (poolen har gått sönder) och så sprang vi där igenom....hur skönt som helst!!
Till denna Lo har jag använt Primapapper jag för ett tag sedan köpte hos goa Emma på Scraplagret! Nu vågade jag sätta saxen i dom...blir modigare och modigare fniss, Serien heter Because och My lovelly. Slälva ramen runt är av ett super fint och dessutom miljövänligt papper som ni får se mer av i morgon på ett annat alster!! Blåa rosor med Dianond stickles på och en chipboard blomma klädd med papper liksom klammern. Kanterna är distressade med Rusty Hinge , söta charmen kommer från Kort & Godt.
Kram på er
Hoppas vi ses i morgon!

4 kommentarer:

 1. Åååh, såå fin den var!!!! Gillar dina halsband här nedanför skarpt med!! Du har gjort så mycket ifnt, och jag har inte lämnat några spår på ett tag... känns som om det är supermycket nu, men det är nog bara för att gubben har semester. Helt plötsligt har man inte åtta timmar för sig själv längre, nu får man vara glad om man har åtta minuter!!

  Hoppas du har det gott, skickar dig många många kramar!!

  SvaraRadera
 2. Hi Lina

  Another great l'o - I can't read Swedish unfortunately, but are those three beatiful little ones all yours ?

  B x

  SvaraRadera
 3. Jättefint Lina! Jag har inte lyckats kommentera på några bloggar på sistone, något skumt med ordverifieringen då det inte syns och jag får inte iväg det jag skriver. Hur som helst så ville jag säga hej! Det var länge sen! :D Den här layouten är så fin med sina dova romantiska färger och rörelsen i de olika delarna! Gillar massor!!! Dina pojkar ser så glada och omhändertagande ut! Du har en fin familj! Nu ska vi se på Seinfeld. Hörs snart vännen!

  SvaraRadera
 4. Hi Lina, wow wee! I ALWAYS LOVE your scrapbooking pages, and this one is right up there with the best of them.
  hope you are ok , lots of love chris xx

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina