Bloggintresserade

onsdag 1 september 2010

Altrad väska..Tim Holtz för hela slanten.....och lille jag är gäst DT!!

D-day is finally here!!! I´ve been meaning to tell you for a long time of my asignement as a Guest DT for
in the UK and now I finally can!!
I feel very honored and proud to be on the team this month!!!
My deapest THANKS goes out to Brenda for asking me to join in September and in December !! I would also like to say THANK YOU to Janice over at Sir Stampalot for sponsoring the challenge with awsome prizes!! I know, first hand since I was the lucky winner in May!!
Sir Stampalot are hosting monthly challenges with amazing prizes. This month it is "Distress it all" , so hurry on over there and join in on all the fun!!!
Nu är den stora dagen här!!! Jag har väntat på att få dela med mig av denna lycka en lång tid!!
Vill först och främst säga stort TACK till Brenda Floral Fantasies och Janice på Sir Stampalot för att dom frågat om jag vill ställa upp som gäst DT nu i September och även i December! Det var ett lätt val och inget man tackar nej till minsann!!
Jag inspirerar med två alster denna månad, Ett Bind-it all album och en altrad låda från Scrap&Hobby Lådan är distressad med Peeled paint, Broken China, Aged Mahogany, Rusty Hinge, Wild Honey och Tumbled Glass. Jag använde vit cardstock helt utan struktur och stämplarna kommer från Tim Holtz och Inkido. Sydde en söm runt alla kanter med svart raksöm, sen sitter det en kedja med lite metall dekorationer från tim Holtz och Kort og Godt!
Jag hade väldigt roligt när jag altrade denna låda och det gick förhållandevis snabbt när jag väl satte igång!! Runt alla kanter har jag använt Tarnished Brass guld crackle paint!
Hela insidan är dekorerad med sidor från ett gamalt sånghäfte och kanterna är distressade med Brushed Corduroy och som ni ser så har jag lite plats att fylla i lådan! tanken är att jag ska ha fack som går att hissa upp så att jag lätt får upp mina distresser samt att dom kan ligga uppochner som dom mår bäst av! Men det tåls att klura lite på!! Så tillsist till tagen som hänger på min låda! Den är gjord av canvasduk som jag repat kanterna på och sedan maskat med Tim Holtz och egen blandad mist. Hängena på fågelburen är Tim Holtz stämplar på krympplast och tyvärr syns det lite dåligt på bilden men fågelns vinge glittrar vackert med stickles !! Fågelburen är distressembossad med Vintage Photo Hoppas att detta ger mersmak till att vara med på Sir Stampalots utmaningar och att altra saker så dom blir personliga!!! Ha en härlig dag där ute!!!
Kramar Lina

12 kommentarer:

 1. Fantastiskt läcker låda!!!
  Å massa grattis till ditt uppdrag! :-)

  SvaraRadera
 2. Stunning creations Lina. It's great to have you join us as a GDT at Sir Stampalot this month.
  Clare x

  SvaraRadera
 3. Men gud vilken snygg låda! Jag fattar inte hur du får det att gå ihop med så mycket dekorationer. ja jag kan då inte den konsten! Grattis till gäst-DT platsen den är du väl värd! Kram

  SvaraRadera
 4. WOW sååå läckert :D och grattis till DT platsen *ler* Det är du så värd
  Kramar om

  SvaraRadera
 5. Ååååh, shiiit!!!! Den är ju bara såååå läcker!!!! Får man "klämma å känna" på den i helgen??? Den e grym, och de e du me!!!!

  Stort, stort grattis till DT-platsen, den är du väl värd!!! Inte alls konstigt, med alla dina underbart läckra alster! Himla skoj!! Ska bli kul att följa.

  Nu vill jag att du lovar mig en sak, vännen! Lova att du INTE smyger in i bloggen nåt mer denna veckan!!! I kväll måste jag blogga två alster som du ABSOLUT INTE får tjuvkika på!!! I gengäld får du "klämma å känna" på dom på lördag, när du får dom av mig! Hihihi, men jag måste blogga dom nu, eftersom jag ska ha in dom i en tävling. Så LOVA MIG NU, inget tjuvkikande!!

  Massor med kramar till dig, min duktiga vän!!

  SvaraRadera
 6. Wonderful work Lina and thank you so much for being our Guest Desinger at Stampalot Challenge this month.

  B x

  SvaraRadera
 7. WoooooW jag hoppar baklänges! Vad fiiin den blev! Jag tänkte att den skulle bli något extra när jag såg dina förberedelser men you blow my mind girl! Helt underbar. Ta åt dig all ära och uppmärksamhet för den är du såååå väl värd. Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Hi Lina, wow wee!!! this is such amazing art work, I love everything about your work, its sooooooooo great to have you on board this month.
  I think the idea for your tim holtz inks is such a fabulous idea.
  happy crafting love chris xx

  SvaraRadera
 9. Åh stort grattis till gästDT-uppdraget, du är så duktig! Du har mycket att fira ser jag, Grattis i efskott på din födelsedag oxå! :) Passar ju bra att du får en försenad födelsedagspresent i form av min candy på träffen! :) Hoppas att du gillar innehållet! :) Nu ska jag skriva ett mail istället! Kraaam!

  SvaraRadera
 10. Wow stunning box, love the tag too.
  Betty x

  SvaraRadera
 11. Hej Lina!
  Ja denna låda är helt underbar...
  Jag använder ju själv mkt distresser så detta var en jättebra ide!
  Tack för att du stannade till hos mig!
  Kram Ida, scrappida

  SvaraRadera
 12. Vilken helt underbar konstnärlig låda du har gjort! :)

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina