Bloggintresserade

torsdag 9 september 2010

Slideshow med vackra alster skapade på Nol-träffen 4-5 Sept

Jag gott folk nu är den klar...slideshowen med alla alster som fanns i kameran...vet inte vad det var som gjorde att det bubblade av skapar glädje, kanske att det var så hiskeligt trångt så den enes scrapflyt gnuggade av på den andre eller om det helt enkelt var så att det fanns nästan 40 pysslare som samtidigt hade värsta flytet?! Kul var det i alla fall och här delar vi med oss av det fina som skapades!!

Om det är någon av er träffdeltagare som glömde fotografera av era alster på träffen och vill ha med dom här på slideshowen så går det utmärkt att maila mig bilderna så lägger jag in dom!

Jag har lite mera att dela med mig från träffen men det kommer i ett senare inlägg!!

Glöm inte bort att Scrap&Hobby har en tävling på bloggen där man kan vinna 500 kr att handla för i butiken eller webshopen.

Ha nu en riktigt härlig dag och hoppas att solen lyser på er!!

Många kramar Lina

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Jag blir alltid lite gladare när jag kikar in hos dig & din glädje smittar av sig. Det behöver jag massor av just nu när det är en mycket tung uppförsbacke. Men ett plus är att jag faktiskt börjat ta fram mina scrapsaker igen. Tyvärr har mina småtjejer & jag själv varit sjuka så vansinnigt mycket på sista tiden & då får jag absolut ingenting gjort. Jag hinner helt enkelt inte.

  Men jag är egentligen en riktig gladskit & jag ger minsann inte upp i första taget torts att jag är en flodhäst just nu, hehe! ;)

  Ha det gott så länge, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad kul att kunna se alla alster här igen och se alla de som jag missade på söndagen. Fasen vad folket sprutade ut snygga alster! Härligt! Ja just det jag ska skicka dig pengar för portot med det hade jag glömt. Förlåt för det. Du är en liten pärla som skickar det till mig vännen. Ja jag hade jätteroligt med på träffen hahaha hur många gånger har jag inte skrivit det i din blogg nu?! *fniss* Kram kram

  SvaraRadera
 3. Du är ju bara för snäll! Tack tack säger jag då och jag ska inte tjata om det mer ;)! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej du goa,
  Vilken underbar träff du ordnade för oss pysslesugna.
  Min inspiration har sprudlat hela veckan så tusen tack ännu en gång.

  Maten var ju helt underbar, skulle vilja ha receptet på linssoppan.
  Jag var väldigt skeptisk först till att äta den, men så underbart god den var så att jag till och med nu vill ha receptet!

  Ankie

  SvaraRadera
 5. Smart slideshow vännen! Superfina kort med alla blommor och detaljer! Jag kan bara inte släppa att jag inte kunde vara med... Men samtidigt vet jag hur roligt det kommer att bli nästa år! Du är en sådan inspiration Lina, när jag läser andras kommentarer så inser jag att du är en pärla. Tänkte bara säga det så du inte glömmer det i livets vimmel. Jag hoppas också att ni hittar ert drömhus! Det är inte roligt att vänta men som du sade, plötsligt händer det. Ha en bra söndag och ta hand om dig och familjen! Jag skickar en extra kram för din svärmor, jag hoppas att allt är väl med henne.

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina