Bloggintresserade

tisdag 7 september 2010

Tusen tack alla deltagare och sponsorer på Nol-träffen

Vilken helg vi har haft...och vilken enorm skaparglädje det fanns i den lilla lokalen!! Det formligen kokade!
Jag blev väldigt rörd av dessa gåvor från deltagarna som ni ser på bilden ovan!
Blomman i mitten kommer från ALLA goa deltagare sedan hade Mia med sig en vacker lila/rosa blomma med tillhörande egenhändigt gjorda kort( kan tyvärr inte namnet på blomman!!!) Linda hade med sig en underbar födelsedagspresent som jag kommer visa lite längre fram!
Jag vill börja med att tacka SCRAP&HOBBY Maria och Sari som hela helgen fanns på plats med sin välsorterade butik som annars befinner sig i Sävedalen, (Göteborg). Scrap&Hobby sponsrade även med en välfylld goodiebag och ett JUMBO-pris på söndagen!
Sen riktar sig mitt varmaste tack till sponsorerna INKIDO, SCRAPLAGRET, REPRINT, LASERFROSSA, SCRAPN`JOY, SCRAPLYCKAN, FREJASAKPARGÅRD och sist men absolut inte minst VILDASTAMPS.
Utan er hade helgen inte blivit den samma!!
TUSEN TUSEN TACK för att ni alla ställt upp!
Jag vill också sända ut en stor kram till alla DELTAGARE som med sin positiva anda och skaparlust gjorde att det i kameran fanns upp mot 200 alster!!! Det ni!!! Dessutom går man som arrangör ifrån träffen med ett stort leende på läpparna. Jag beundrar er alla och en var!
Det kommer att komma en slideshow med alster och bilder från träffen så småning om!!
Tack för att ni kom och hjälpte till att göra denna helg så minnesvärd! Mitt hjärta är varmt av alla pysselkramar, kommentarer och mail!! Jag kommer ta med mig allt detta till nästa år då NOL-TRÄFFEN ÅTER IGEN GÅR AV STAPELN FÖRSTA HELGEN I SEPTEMBER!!
Tar tacksamt emot utvärdering av träffen via min mailadress! Det gör att jag kan sammanställa era tankar och kanske förbättra saker till nästa år!
Ett speciellt tack riktar jag också till personer som hjälpt mig att genomföra träffen på bästa sätt!
Min älskade familj, som sett sin mamma och fru lite lite den sista tiden.
Min Mamma,som skötte köket under hela träffen med bravur.
Camilla och Ronny, som hjälpt mig handla, baka , steka kyckling och agera bollplank...och köra skottkärror med pysselprylar.
Ann-Sofi, som hjälpt med städ och kök.
Ing-Marie, som lånat ut kyl och frys.
Familjen Sjöberg: Elise, Moa, Marlene och Tomas som såg till att pastan blev kokt och grönsakerna skurna och levererade i rätt ögonblick!!
Den varmaste av kramar till alla er som på någotvis varit delaktig i denna träff!!!!
Fler inlägg om träffen kommer!
Lina

11 kommentarer:

 1. Va du är go' man blir ju helt rörd av det du skriver och så härligt att du haft så många fina nära och kära som ställt upp så att du kunnat ordna pysselträffen så enastående! Jag ska skicka ett mail om min utvärdering och tankar. :) Kramar! ♥

  SvaraRadera
 2. HI Lina you certainly sound like you are still on fire, your blog has worn me out reading it, you must be very tired as you have been very busy, your bag and card look gorgeous as do your flowers,we call the pink one in this country a chrysanthemum.
  well done that girl. hugs chris xx

  SvaraRadera
 3. Lina, Stort tack till dig och dina medhjälpare för en jättetrevlig och välordnad träff. Vad kul att du vill göra om det, bokar redan nu in första helgen i september 2011.:)
  /MalinT

  SvaraRadera
 4. Lina, det var så himla trevligt och mysigt på träffen!!! Kronan min står på sin kudde på en hylla här i scraphörnan, kikar på den mest hela tiden!! Den är såååå underbar, vilket arbete du har lagt ner. Saknar dig redan, vännen!! Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha en träff till NU! Det var sååå roligt. Allt förarbete var också roligt. Det som man delar med människor man tycker om är aldrig jobbigt eller tråkigt. Det var INTE roligt att gå till jobbet i måndags. Nu har jag fullt upp med mindra roliga saker. Men jag kommer att leva på minnet av träffen lääääänge. Jag har fått nya pyssel "vänner" och massor av inspiration. Jag vill också passa på att tacka alla deltagare för all uppskattning och fina ord ni gav mig under träffen och recepten kommer att läggas ut inom kort. Både här och på min blogg gissar jag. En STOR kram till er allesammans!

  SvaraRadera
 6. Hej du goa söta Lina! Vilket fint inälgg! Tusen tack ska du har för allt jobb du lagt ner inför och under träffen. Jag hade väldigt roligt och jag kommer komma nästa år igen men då tänker jag bannemej inte nöja mig med en dag! =) Ha det toppen kram kram Mia

  SvaraRadera
 7. Tusen tack till dig Lina som fixat allt på bästa sätt!! Längtar redan tills nästa träff!! Ha det gott och ta hand om dig:)
  Kramiz Tessan

  SvaraRadera
 8. Ah Lina! Du måste vara den finaste som finns! Känner mig så ledsen att jag missade detta roliga men är så glad att ni andra hade så skoj! En stor kram till dig!!!

  SvaraRadera
 9. Hej Lina!
  Så härligt att träffa dig (och din underbara mamma)med din entusiasm. Det var en underbar träff på alla de sätt...jag njöt varje minut. Ser fram emot nästa höst...men hoppas vi ses före dess!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 10. Gittan "Gitski"fredag, september 10, 2010

  Tack Lina och alla andra för en underbar pysselhelg! Visst e man en nörd som kör 48 mil gånger två på en helg för att inte sova en blund utan bara scrappa!!! (nästan!) Lina- du är som alltid en guldperson, din aura lyser och alla som är i din närhet känner sig bekväma och bekräftade, du har en magisk förmåga att sprida välbehag omkring dig vart du än är. Föruom att du är en klippa på att fixa!! Tack så jättemycket o hoppas vi ses snart igen så det inte går fem-tio år igen....

  SvaraRadera
 11. Stort TACK själ Lina för ditt stora engagemang! En supertrevlig träff!
  Läser och förstår att det är jobbigt just nu med annat - KRAM!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina