Bloggintresserade

söndag 31 oktober 2010

Titta så det kan gå när man varit på Nordiska Scrap och Stämpelmässan

Nu är en alldeles tokigt rolig helg till ända! Nordiska Scrap och Stämpelmässan i Göteborg med ca 700 besökare på bara Lördagen ( vet inte hur mycket det var i dag men det blev lunch vid 14. 30 istället för betydligt senare igår!) Men va gör väl det när man har så roligt!
Jag har fått låna denna bilden av goaste Petraso som hon smyg tog på mig när jag demar färgläggning med distresser i Scrap&Hobbys monter! Tur att hon hade cameran med sig...min kom aldrig upp ur väskan! Tack Petra!
Min söta DT-kollega Tessans camera har däremot tagit lite bilder så förhoppningsvis kan ni få se lite av dom senare! Det var fullt ös i vår monter med glada kunder som tålmodigt stod i kö hur länge som helst och handlade ...det gjorde dom!! Så kul att få träffa dessa härliga pysslare, gamla i gemet som härliga Inkido-ligan Lise-Lotte och Petraso och Anna och sen alla dom som för första gången satt sin fot på en scrap mässa.
Hello fellow crafters!
This weekend I attended The Nordic Scrap show in Gothemburg! Crazy ammount of crafters in shopping mode. I did a little shopping my self as you can se in the picture below!! The picture on top is me at Scrap&Hobby hard at work coloring The Greeting Farm stamps with my darling distress inkpads!!! You´ll see them in projects later on , but here is a sneak peak...on top of the House of three paper!
Här ser ni min skörd i från denna mässan! Jag kan säga att jag är väldigt patriotisk, för det mesta kommer såklart från Scrap&Hobby , men passade också på att botanisera lite bland dom andra utställarna! Det finns ju såååååå mycket vackert pyssel!! Man träffar ju lite mysiga människor genom att hålla till i bloggvärlden och en av dom kom och knackade mig på axeln i dag!!! Kul Sylvia att du kom och hälsade på och att det var lite lugnare i montern just då!
Nu ska det pysslas!
Kramar till er alla från mig
Lina
Here is the pile of goodies I brought home to sink my teeth in!!! Yummy, don´t you think?
I wish you all a HAPPY HALLOWEEN and thank you for stoping by today!!
Hugs Lina

5 kommentarer:

 1. Hi Lina, you looks so beautiful in your picture, I just love the colour of your hair.
  your goodies look yummy, looking forward to seeing what you do with them.
  I am a bit slow at the moment seem to have got lots going on here abd not getting much of it done so sorry I have not been around so much.
  yiou have done some amazing creations I LOVE YOUR WORK. hugs chris xx

  SvaraRadera
 2. Kul ses....!!! grym shopping! Det är Anna som fotade dig fint... jag är den tjocka som jag besärde bort bakom dig;) fniss!

  speciellt papperna ;)
  Ses snart?????

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Tack för de braiga tipsen om grodan! Jag kunde inte gå på mässan denna gång tyvär men som tur är kommer det säkert en redan till våren igen juh!! =) Ha en toppen dag min vän! Kraam

  SvaraRadera
 4. Hej Lina! Hoppas allt är bra med dig? Jag var på mässan båda lördag och söndag och missade dig båda dagarna! Fast jag höll i och för sig mest till i pärlmontrarna...hihi! Kramis!

  SvaraRadera
 5. HA HA HA du är bra tokig du *ler* men tack tack jag hoppas jag vinner *ler*
  Du ser ut att ha haft en trevlig helg *ler*

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina