Bloggintresserade

tisdag 21 december 2010

Hannas album i sin helhet......

Hoppas ni inte är lika sen amed julbestyret som en viss Lina är.... men nu resonerar jag som så att det blir jul även om inte fönsterna är puttsade....nu suckar dom som känner mig personligen! Hihhih! Jag är i Jul stämning i alla fall och det pysslas så det ryker! Barnens klappar ligger fint under granen, och bakom och framför så nu får det vara nog. Dom har varit förfärligt snälla i år kan man se av högen att dömma!!
Nu kan jag äntligen visa albumet jag gjort till minsta kusinen Hanna!! Det var ett tag senad jag gjorde framsidan men sedan har det kommit massa annat ivägen och det är först nu jag gjort det klart lagom till henner 1 års dag! ett flickigt album såklart och på canvas är det gjort. Har köpt canvas på rulle på Claes Olsson och skurit till som jag vill ha det och det är jätte kul att jobba med det!
Hello Guys!
I hope all is well and you are starting to see the finish line for Santas arrival! The tree is decorated standing in our living room and the boys made it their own this year!!!
Time for the reveal of Hannas album since she had her first birthday last weekend and it´s "safe" to show it now!! I made it from canvas and used different styles through out the pages. girly it is though!
Framsidan kan ni ha sett tidigare om ni varit med ett tag men här kommer den i gen, massa färg och titeln lyder - "Liten söt Hanna". Albumet är bundet med cramefärgade ringar från Seven Gypsies och dom är ganska stora även om det inte hade gjort on om dom var ännu ett par nummer större!
This is the cover of her album filled with bright colors and sass! Här har jag valt att visa mycket av den naturfärgade canvasduken, papper från Inkido och liaså den söta Bä bä vita lamm stämpeln, mestadels av materialet jag använt finns i min favorit affär Scrap&Hobby (erkänner...jag e lite partisk hihihii), jag är ju DT där!!! men en gamal fin virkad duk har fått en bättre uppgift än att ligga i byrolådan! Jag har gjort sidorna så att Hannas goa mamma och pappa kan sätta in bilder och skriva på ett enkelt sätt. I like to work with canvas and I decided to go for that to create the base for the album. I made it very girly and easy for Hannas parents to put their favourite pictures in the pages and allso wright journaling to remember certain events and happenings in Hannas life. Här har jag kladdat med distresser, acrylfärg, gesso och cracklepaint, min Bind it all har också varit med och fixat lite och så blev detta uppslag till. Alla kanterna på albumet har jag repat för att det inte ska vara så prydligt! I played around a lot on this spread... gesso-stamping, crackle paint, distress ink and acrylic paint made this pages happen. >had a smile on my face the entire time...and very messy hands! På dessa sidor har symaskinen varit framme, tänkte mig en sida för en rolig reas eller annat äventyr. det finns en "påse" att stoppa biljetter eller andra minnen på högra sidan. Thought I make a page for pictures from a trip or adventure of some sort, on the right hand side there is a little bag that opens where Hannas Mum and Dad can put memrobilias like tickets and such.
Här ser man hur locker ser ut när det är öppet!
Lets open up the lid!
En ren och enkel sida med plats för tre stora bilder.
Clean and simple, It´s a challenge for me since i LOVE to decorate...need to sit on my hands some times!!
Hittade ett fint papper på Scrap&Hobby som passade perfekt att använda som journaling ruta tillsammans med det fina lila peppret från Inkido. Jag har stämplat stjärnor och sedna blingat dom med stickles. On to the last page of the album, cutie Tilda on a purple tag along with a quilled flower with friends!
Baksidan målade jag med vit acrylfärg och rev lite olika papper, det översta är ett av mina egna mönster papper. Vill ni kika hur jag gjort ett annat mönsterpapper så finns det en tutorial på Skrotboken om just detta och i dag är det uppesittarkväll med pyssel, utmaningar och vinster där , så passa på och häng med!!!
Hoppas vi ses i kväll!!!
Kram
Lina
The back of the album is painted with white acrylic paint and some tawn paper with distress inked edges!!
Thank you very much for stoping by today
Hugs
Lina

4 kommentarer:

 1. Åååh, det blev ju underbart!!! Så klart..... som allt du gör blir!

  Önskar dig och de dina en underbar jul! Kram

  SvaraRadera
 2. Å vilket otroligt fint album du har gjort! Tänk vad roligt att för dem att få och färdigställa med foton och journaling!! Jag önskar dig en fantastiskt god jul min vän! *JÄTTEKRAMAR* från mig

  SvaraRadera
 3. Detta är en super present! Det finns gott om fula barn album i butikerna. Tur för Hanna att du inte väljer att sitta på dina händer! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ett sånt jobb du lagt ned på det! Du är grym!
  Och en fantastisk inspiration. Glöm inte det mitt i allt julstök. O snart r d ju julafton... Mmm

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina