Bloggintresserade

lördag 8 januari 2011

The Greeting Farm välkommen till en liten.....

Börjar längta till våren nu och det är lätt att komma dit i tanken med dessa fina papper från Websters Page. I dag inspirerar jag hos Scrap&Hobby, brukar ju ha Torsdagar som min bloggdag med fick en rolig bonusdag i dag och det tackar jag för! Jag gillar ju att "knycka" detaljer ur olika papper och det har jag gjort på detta kort, mitt första alster jag bloggade på Scrap&hobbys blogg för dagen är också ett alster där jag gjort det samma fast med anndra papper, det skapar dimension till allt pyssel tycker jag!
En kul detalj är också att använda symaskinen på sina alster!
Hello Peps!
Babycard to a new little girl in our world! I used all WebstersPage patterned papers, they are dubbelsided and sooo pretty the lot of them!! Me like!
There will be a few project with this kinds of papers from me in the near future!
Här har jag veckat ett av de vackra papperna och sytt på en creme-vit spets från Inkido som är givmild sponsor till Månadstävlingen, där du kan tolka min skiss med Lo, kort eller tags!
Om man tittar noga så ser man de knubbiga babyfötterna i metall som sitter i en snurrad rosstjälk...underbart söta!!
I decided to go all 3D on this card for the little newborn and there is some wisdome words to go with it aswell." Live the life you have imagined".
Här kommer insidan med utstansade spellbinders, stämplar från VildaStamps och Reprint, mina baby knappar hittar du här!
This is the inside of the cars with a circle from spellbinders to wright a greeting for little baby-girl Noomi!
Distresserna hägrar fortfarande även om jag e lite sugen på att testa copic-pennorna, tycker att det blir så klart och fint med dom och det kan ju vara kul att prova på något nytt!!
Allt material till detta kort finner ni här!
I colored with distress ink and put stickles on her eyelids and dress, and the flower aswell.
Ads a little sparkle to this cuty!
Väääldigt 3D med veckat papper och dekorationer!
This card is 3D to the fullest with lots paper and different textures and heavy decorations! Med denna bilden avslutar jag och önskar er en god helg!! Tack för att du kikade hit Kram Lina Hope you had a fun visit today and when our computor is up and running I´ll be sure to visit you all and leave a word or two behind!! Have a great weekend Hugs Lina

8 kommentarer:

 1. Å vilket fantastiskt kort du har gjort Lina! Helt underbara små charms fötter! ;) Ja jag får väl ta och gå på din skiss igen och göra nåt som kan räknas in i utmaningen. Den var himla rolig att jobba med. Ha en fin helg! Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Another wonderful creation Lina, such fabulous dimention and interest.

  B x

  SvaraRadera
 3. Å vilket fint kort, kan liksom inte sluta titta på det! Det dyker upp små saker jag märker hela tiden!! Tack för att du skrev i min blogg för nu har jag upptäckt din helt otroligt fina sida!! Stephi

  SvaraRadera
 4. Underbart kort! Så fint det blev med sömmarna och det veckade pappret. Trevlig söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men snälla du, vilket FANTASTISKT fint kort. Nu är det väl egentligen Marlene och gänget jag skulle tacka först men jag var ju tvungen att gå direkt in på din blogg när jag hade kortet i min hand. Jag gillar ju att pyssla själv men håller inte riktigt din klass om jag säger så... :-) Vi får väl ta en pysseldag, Marlene, du och jag så jag får lära mig lite :-) Superfint var ordet. Tack. Det får bli "tavla" i Noomis lilla hörna. Ha det så gott! /Susann, Noomis mamma.

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina