Bloggintresserade

tisdag 12 april 2011

Helt nytt för mig.....från mässan på Ullevi

Hej!!

Nu har jag skapat med Echo Park papper för första gången!!! Jag köpte dom av kära Emma på Scraplagret, hon hade satt ihop ett paket och det norpade jag för jag gilllade färgerna så mycket! Emma är jätte duktig på att matcha och mixa!!!

Jag har gått efter en skiss hos lscrapbooking som goa Reija har gjort och så här blev min tolkning....lite retro med söm och knappar! Jag hade verkligen kul när jag gjorde denna sidan och det är inte sista gången ni ser ep papper här i bloggen....me like! Även om det inte blev ett typiskt Lina alster med krullade kanter , massa distress och annat "Linigt" så tycker jag om den!!! Inte ofta det händer att jag blir nöjd så att det kommer en liten antydan till smil när jag tittar på mitt alster men denna är något nytt för mig och det är precis vad jag behöver!! Siffran "3" står för att lille jacob är den tredje sonen i skaran och fina text stämpeln från Unitystamps har en mycket bra poäng tycker jag!!

Kram på er kära bloggbesökare och tack för besöket!!

Kram Lina

Hey Guys!!

First time ever for me using ep-papers...but not the last!!! I loved following talanted Reijas sketch and working with these papers. Love the colors and chipbord decorations and it is so not my usual style but i like the way it turned out. A little bit retro in style and the figure 3 symbolizes that Jacob is our third son, in this picture he is sound asleep in his baby seat in the car going of to an adventure with us all. Sometimes it would be great to be a little baby ...just beeing spoilt and taken care of!!

Have a great thuesday Paps and happy crafting!

Hugs Lina

4 kommentarer:

 1. Vilken söt LO du knåpat ihop, förstår känslan när man får till det och är nöjd, det är härligt!
  Hoppas ni alla mår bra nu!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. aww such a sweetie and a gorgeous project too.
  I know what you mean about being a baby if only we could remember all that pampering that we were given at that time.
  hope you are ok love and hugs chris xx

  SvaraRadera
 3. Kanon fin Lina, förstår att du är nöjd.
  Kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina