Bloggintresserade

måndag 11 april 2011

TCR # 53 Palette med Prima

Oj oj....nu blir det färg!! Ibland eller ja, det händer att jag tokar till det och så blir det så här!!! Hihihih. Jag har tolkat en skiss och palette på Colorroom och jag hade färg i huvuvudet, och när man far runt i kaffekoppen så kan man lätt bli lite snurrig!! Passar i i livet just nu till och med!! Vi ska snart flytta igen....äntligen för sista gången(hoppas jag) till vårt fina hus!! Det är också mycket planer på G vilket kommer visa sig alldeles snart!

Hi Guys!

Lots of colors today !!! A fun day at tha "Fun Fair" in Gothemburg last summer...think you have seen a few of those pictures by now!! I used loads of distressing and masking to create the background ...had fun doing so! I have had so little time scrapping lately so it was nice to just go bananas!! Hihihi.

Lager på lager med olika material och UNDERBARA Prima blommor och dekorationer! Jag ÄLSKAR Prima och som ni säkert förstått så skulle jag kunna simma i en pool med prima saker och vara den lyckligaste på planeten!!! Hihihi. Gorgeous Prima flowers and decorations...can´t seem to get enoughe of these!!
Hoppas ni är lika glada som jag att våren är här, tack för att ni tittade hit idag!! Om ni missat förra inlägget så annonserade jag vinnaren till mitt lilla candy där!! Kram på er! Lina Spring is here and I feel so happy about it and I feel to create with colors at the moment! We´ll have to see what my next post holds!! Thank you for visiting today

Hugs Lina

2 kommentarer:

  1. Vad glad man blir...själv kan jag inte åka annat än framåt så det får bli berg och dalbana om jag ska åka nåt. Men nu e man för gammal för sånt. Måste tänka på blodtrycket....Så jag kan bara le och njuta av din fina LO. Lycka till med flytten.
    Kram Marina

    SvaraRadera
  2. Åhh så underbart med alla färgerna.
    superfin LO

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina