Bloggintresserade

torsdag 20 oktober 2011

Höstigt blir det... och CANDY!!!

Hej kära bloggvänner! Jag har så förfärligt dåligt samvete för att jag är en usel bloggare. Därför ska jag lotta ut en paper-pad 6X6" med dessa underbara papper från Bo Bunny! Jag är så glad för att ni finns och besöker min blogg fast att jag inte har så mycket tid att blogga för att mitt jobb tar min tid i anspråk. Det ligger lite alster att fotografera och blogga men jag hinner inte sitta vid datorn och när jag kommer hem om kvällen vill jag bara mysa med alla mina grabbar innan dom ska natta sig. Allt du behöver göra är att skriv en kommentar i detta inlägg så har du chansen att få ett paper -pad block med hela serien "Forever Fall" från Bo Bunny + hemlis hem i brevlådan!!! Enkelt och lätt alltså!! Inget tvång är att du ska vara följare utan alla kan vara med!! Om två veckor annonserar jag vinnaren Nu önskar jag er en mysig dag Många kramar Lina Hello Peps!! Long time no see.....I feel very bad beeing the terrible blogger Iám at the moment! My job is draining me a bit at the moment all though I think it is the best job in the world! Beeing a veterinary assistant in a clinic that educates veterinary students is such a privelage I think, you get to be a teachear as well, while taking care of sick horses and saving lives! I feel I whant to give you something back for beeing so sweet visiting me, so I plan to give a way a Bo Bunny paperpad+ a suprise with the "Forever fall" series that I used to make this card!! All you need to do is comment so I can find you! The draw is in two weeks from now!! Best of luck to all of you and thank you for visiting!! Hugs Lina

14 kommentarer:

 1. Oj, så generös du är! Gillas :)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill ha chansen att vinna de underbara papprena!

  SvaraRadera
 3. Inte kul med dåligt samvete, men jag tycker att du dövar det på ett trevligt sätt...;-))))
  Kram
  Cattie

  SvaraRadera
 4. Livet är mer än pyssel! Ta vara på familjestunderna och ha inget dåligt samvete! När du bjuder på dina alser så blir alla glada och när det är tyst så får man väl vänta lite, inte svårt alls. (Jo det är det men nu ville jag vara snäll). Hälsa familjen! Själv drar jag mig ner till mamsen. Pysselväskan är packad för julkortspyssel. Bamse kramen! Camilla/ Snabbsscrapparen (som har svårt med kommenterandet på andras bloggspot...)

  SvaraRadera
 5. Låt dig inte stressas av att du inte hinner blogga så mycket. Det är DU som väljer hur ofta/sällan det blir och ingen kan ställa krav på dig för det.

  Jag hittade just till dig tack vare din candy, och nu ska jag kolla runt lite.

  Sköt om dig
  Kram Outi

  SvaraRadera
 6. Å vad trevligt med lite godis. Jag tar gärna en lott och hoppas på tur. :) Inte ska du ha dåligt samvete för att du inte bloggar. Blogga ska vara något kul och inte ett måste. Förstår att du hellre gosar med dina killar när du kommer hem. :) Är ändå trevligt när du lägger upp nåt nytt i bloggen, tack för all fin inspiration. Kram, Hanna

  SvaraRadera
 7. Hej Lina min fina. Åh vad jag önskar att jag vinner. Jag vet hur det känns att få vara med barnen hellre. Det är mycket så här med. Jobbar heltid igen , går mycket kurser så datorn ,pysslet kommer korta stunder bara nu. Bloggandet blir lidande. Men din blogg kollar jag nästan varje dag för att se om det finns nåt fint för du är så himla superduktig.
  Så nu kniper jag tummarna hårt med hopp om vinst.
  Kram Marina

  SvaraRadera
 8. familjen är viktigast;)jag tar en lott;)kram

  SvaraRadera
 9. Hellre några få än inte några alls!!! Dessutom går familjen först.

  SvaraRadera
 10. Det är mycket som ska hinnas med om dagarna. Men skoj med en candy i alla fall. Tar en lott jag också. Kram på dig i höstmörkret.

  SvaraRadera
 11. Vad snällt. Jag är gärna med i utlottningen!

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 12. Härliga höst färger! Hoppas du har en bra helg kram Mia

  SvaraRadera
 13. Kul blogg! Jag vill vara med och tävla!

  SvaraRadera
 14. Vad fint. Jag vill gärna vinna :)
  Ha en bra söndag
  Kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina